Janković: EU povlađuje Vučiću da proguta gorku politiku

Lider Pokreta slobodnih građana govori za Danas o EU, Kosovu, vlasti i opoziciji

Ostavite komentar


  1. Gospodine Jankovicu,u prvi plan ste stavili borbu „za bolju Srbiju“,jer da se borite za vlast,onda bi bili „samo odraz u ogledalu SNS“.Ali kako cete se boriti za „bolju Srbiju“ako se predhodno ne izborite za vlast i smenu sadasnje vlasti?Kako mislite da pravite „bolju Srbiju“bez vlasti?Zato je mnogo vaznije ujediniti sve one koji su za smenu Vucica,pa tek onda pravite“bolju Srbiju“.Ovako imam utisak da ste „pobrkali loncice“.

  2. Ajao, pa odavno su nam poznata Jankoviceva sizofrena cepanja. Nekoliko licnosti se bori unutar njegoce glave…

  3. Niko nije pohvalio Vucica tek tako, jer niko nema razloga da nas hvali a da za to nema osnova, nego covek stvarno radi i trudi se kao sto ni jedan drugi ne bi mogao!

  4. Razocaran sam sto je opozicija spala na Jankovica.Za njega ne bih glasao ni da je jedini kandidat.Pored ovakvih kao sto je Jankovic,Vucic ce vladati sto godina,na zalost.

  5. Da je srece odnosno nesrece pa da je Jankovic na celu Srbije on ne da bi sve progutao vec bi trazio jos.

  6. Janković u zadnje vreme daje odlične izjave, čovek sasvim realno gleda i analizira politički život i daje najrazumnija rešenja kako oterati štetočinu A.Vučića sa vlasti. Kada čovek kaže da mu je nezamisliv savez sa „Dverašima“, Dss-om i njima sličnima-on je 100%u pravu jer NIJE VAŽNO BITI SAMO PROTIV VUČIĆA , VEĆ JE IZUZETNO BITAN SISTEM VREDNOSTI ZA KOJI SE BORI NEKA POLIT.PARTIJA!! Janković logično poručuje građanstvu da se ne mogu spajati polit.programi koji su nespojivi. Sumanuto je da zajednički deluju građ.levica(PSG) i radikalna desnica(Dveri&Dss) STOGA ŠTO SVE ZA ŠTA SE ZALAŽU OVE POLIT.SNAGE JE SUPROTNO!! KAO NEBO I ZEMLJA. Recimo,kako u istom bloku mogu biti dve partije gde je za jednu Ratko Mladić ratni zločinac a za drugu nar.heroj i branitelj Srpstva. Svako normalan bi morao da podrži nastojanje Saše Jankovića da se raščiste ove stvari na polit.sceni Srbije. Sašu samo treba slušati šta poručuje jer on to radi veoma jasno i logično.Bez ikakve zadnje namere. U svemu ovome,gledano dugoročno,veliki problem je u tome što jedna druga polit.snaga tj. pokret“Ne davimo Beograd“ koji takođe predstavlja građansku levicu-tvrdoglavo i nezrelo odbija pruženu ruku PSG-a i njegov poziv na blisku saradnju. Upravo o tome Janković priča u intervjuu.Jer,pokret „Ne davimo BGD“ koji čine izuzetno hrabre,obrazovane i istinoljubive osobe, je u potpunosti PROMAŠIO TEMU time što je ODBIO zajedničku saradnju sa ideološki srodnim pokretom. A gde ih je dovela ta pogrešna procena-videlo se najbolje na beograd.izborima.Politički gledano,takvo ponašanje Ndm Bgd je krajnje iracionalno. A sve na štetu građanki&građana koji bi veoma rado glasali na izborima za pokrete koji čine istinsku građansku levicu. Za pokrete, koji bi trebalo da budu najbliži mogući saveznici. I koji treba da uđu u predizbornu koaliciju na narednim rep.izborima!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.