Janković: Jedino je prihvatljivo da su KiM u okviru Srbije

Ostavite komentar


  1. Pa jel sad u oviru i gde nam je vojska tamo i policija.i sve ostale institucije.Jel nam poreski obveznici sa Kosova pune budzet………

    1. Nedostaje samo jedna sitnica,a to je objašnjenje ovog Jankovića kako misli da ubedi kosovske Albance da se odreknu onoga što su voljom,ratom i krvlju ostvarili i vrate se u ustavno pravni poredak Srbije,a dobro znajući da su se oni vekovima borili protiv stranih došljaka,od Bugara,Turaka pa nadalje.“Države nestaju,savezi nestaju…“. Da li misli i na Srbiju ?

  2. jedan naucnik kaze – da se potpise sporazum, drugi da se konflikt zamrzne. A sutra na referendumu ja treba da odlu;im i budem saucesnik u izdaji i gubitku kosova. Malo sam razmisljao sta da radim pa vam kazem – stvaljam ja vas naucnike sve na ovaj moj pravoslavni k…. i odoh u evropu, a vi kad stignete – stignete. jedite to što kuvate i bavite se naukom

  3. Da si to rekao prije 40 godino bilo bi mozda prihvatljivo.
    Mi zivimo vec 6 i po meseca u 2018

    1. Potpuno si u pravu Gazda.
      Čovek je pogrešio vreme i prostor. Zalutao siromah.
      Ili je „slepac“.

  4. Gospodine Jankoviću, potpuno se slažem sa Vašim vidjenjem situacije.Država koja se odriče od suvereniteta, integriteta i teritorijalne celokupnosti, jednostavno prestaje da bude država. Samo zamrznuti konflikt i čekati povoljan trenutak.

  5. A da li Zapad ikako može da bez naše saglasnosti uvede Kosovo u međunarodne institucije?

  6. Nedostaje samo jedna sitnica,a to je objašnjenje ovog Jankovića kako misli da ubedi kosovske Albance da se odreknu onoga što su voljom,ratom i krvlju ostvarili i vrate se u ustavno pravni poredak Srbije,a dobro znajući da su se oni vekovima borili protiv stranih došljaka,od Bugara,Turaka pa nadalje.“Države nestaju,savezi nestaju…“. Da li misli i na Srbiju ?

  7. Koliko je star i iskusan ovaj „naučni saradnik“ po datoj temi ?Komentari mu deluju infantilno i u ozbiljnoj koliziji su sa realnošću.Ako ima „rešenje“,zašto ne ode kod Tačija ili Haradinaja u Prištinu i prezentuje im srpski Ustav,preambule,platforme,rezolucije,deklaracije,anekse,memorandume,unutrašnje dijaloge…?!A ,ne, lakše je poturiti život tuđeg deteta umesto svoga na oltar otadžbine u nekom eventualnom sukobu sa kosovskim Albancima zarad onih koji su za dobre pare prodali „srpsku nekretninu“.Kad je ovaj bio na Kosovu poslednji put?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.