Janković o predstavnicima vlasti: Naprednjaci su drugi ljudi kad se spuste kamere, kao doktor Džekil i mister Hajd

Ostavite komentar


  1. Trećina građana Srbije zna šta se dešava,kaže neko koga moraju da vode kroz hodnike skupštine.Da je na drugoj funkciji rekla bih srpski Bajden.

  2. Jankovic i kompanija oko njega bi trebala da vise nista ne prica jer sto se opozicije tice sve je receno pre 15 god.

  3. Ova dva komentara više govore o onima koji su ih napisali. Zato smo i tako nazadno društvo.

  4. Ušao jedan normalan covek medju zaposednutom bulumentom nečastivim vodjom,pa se zaprepastio ptisustvom čistog zla.

  5. I vlast i opozicija su lice biračkog tela. Ko misli svojom glavom u Srbiji nema šansu za život i opstanak. U Srbiji i jedni i drugi traže vođe…pa eto

  6. G. Jankoviću, teško da će se atmosfera u skupštini promeniti dokle god bude ovaj gemišt bez ideologije na vlasti! Zato morate biti tu! Poslanik, koga će poštovati i slušati građani Srbije! Nije vam nužno da neprestano sedite u sali i slušate Rističeviće, Martinoviće, Palme in ine perjanice SNS a i šodera oko njih! Oni ionako ništa tu ne odlučuju, oni su tu da bulom i galam naprave paravan za radnje koje radi njihov firer!
    Skupština će biti institucija, kada vi uzmete reč! Pored sve buke, uvreda i dobavivanja, mi ćemo vas čuti! I znamo da to neće biti tiha voda koja breg roni bujica koja će čistiti korito države Srbije!
    Zato ne odlazite! Zbog Srbije!

  7. Bilo je malo i smešno da Janković u suštini kaže da je došao da bude narodni poslanik, ali da je to nelegalno.

  8. Ne može isto da se ponaša onaj ko predsedava Skupštinom i običan poslanik. Za predsedavajućeg su tu viši standardi ponašanja.

  9. Zapanjuje me kako Vladeta gubi sposobnost primecivanja sustine. Tu vise nisu cak ni nijanse u pitanju. Njemu nisu civilizovano prisli naprednjaci. Nisu se naprednjaci civilizovano odnosili prema njemu, nego socijalisti. To je prosto ogromna razlike. Kod naprednjaka nema promene sustine kad se ugase kamere, oni uvek imaju samo jedno lice, najgore moguce, monstruozno.

  10. I Janković će da bude poslanik, a ne zna ko je Orlić, koji je više godina na fukciji u parlamentu. Šta li se trpa u politiku ako ne zna ni ljude?

  11. Kakvi su bez kamera? Lepi, visoki, elegantni, inteligentni, obrazovani, uzdrzani, tolerantni, elokventni, rafinirani, talentovani i benevolentni?

    Profesore, nemojte vise, progovara mracni DSS…

  12. Recimo, Djuka Bizon je visok, plav, duze kose (nesto kao mladji Dolf Lundgren), elokventan, nacitan, ljubitelj opere i kubizma….

  13. Šta se više ovi iz opozicije foliraju kada je njima jedino bilo bitno da se domognu neke fotelje a za narod ih nikada nije bilo briga.

  14. Kod Jankovica i njegovih je obrnuto, pred kamerama ugladjeni,a kad kamera nema sve misteri Hajd do Hajda

  15. Možda ste baš vi te „privatno pristojne ljude“ primorali da pred kamerama budu drugačiji? Skoro da sam siguran da bi „intelektualna lopuža“ vas umela da „počasti“ mnogo gorim epitetima ne rizikujući time, ništa manje od vas, da govori neistinu.

  16. Postovani profesore,nikako,ali nikako nemojte vratiti mandat.Vi ste zvezda vodilja u parlamentu.Izadjite za govornicu jednom u tri meseca i bicemo vam zahvalni

  17. Dosta foliranja,opozicija se docepala fotelja,drzavnih para,zaboravljeni svi principi i glasaci,vidite za koga ste glasali.

  18. Predsedavajući Skupštine, morao kroz neki sporedni hodnik… Gde smo mi to stigli?

  19. Nisam baš siguran da su drugačiji pred kamerama.Čak mislim da su upravo ispred kamera to što jesu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.