Janković: Trostruko pogrešan potez DS

Ostavite komentar


  1. Isti taj Janković i njegov pokret je učestvovao u razgovorima o promenama ustava pod jedan.Postoji kao političar zahvaljujući Šutanovcu i DS.Može, nemože, nećemo idemo , Janković sa ponaša kao adolescent koji nezna šta hoće.

  2. Vreme i okolnosti sasvim sigurno ne idu na ruku opoziciji. Gledacemo mi sadasnju vlast bar jos dva mandata. Jankovic je sada od skoro u pol.utakmici I pametno je sto gradi svoj integritet i na ovaj nacin, bez kompromisa kad je u pitanju princip. Kod nas je samo Ceda stvarno dosledan principijelno, ali on I SJ se po pitanju Kosova, cini mi se, razilaze… inace bi taj tandem, procenjujem,, mogao da bude funkionalan, a na duze staze i uspesan u osvajanju dobrog dela vlasti.

  3. Gospodine Jankovicu, sta vi ti radite ? Cime se vi bavite ovde u ovoj okupiranoj i devastiranoj zemlji? da li ukazujete na svakodnevne ekonomske poraze, na lazi apsolutnog vladara, na supstancijalne probleme kojih je svakoga dana sve vise !? Da li ste izneli vas program, da li ste se izjasnili o stavovima vaseg pokreta na temu KiM-a, na temu ulaska u NATO, na temu rasprodaje srpskog plodnog zemljista i svih ostalih resursa, na temu ileganog ulaska GMO semena ? Ne ! Ni jednom jedinom recju. Vi za to vreme raspravljate sa DS i necete sa Dverima, kao da je oderedjen broj ljudi zbog toga vama dao poverenje ? Dajte gospodine Jankovicu urazumite se pobogu, ako ne umete da budete opozicionar, sklonite se, idite u penziju, pecajte ribu, bilo sta. ovo vam najozbiljnije i najdobronamernije govorim.

  4. Bravo za Sašinu odluku. On očigledno ne želi da ide utabanim stazama koje stoje još od Miloševića. Jeste da je izabrao put kojim se ređe ide, ali to je nov put za Srbiju. Saša ili niko. On mora odlučivati, a ne oni koji su mu se priključili. Šutanovca niko ne bi ni pomenuo da se Saši nije priklučio.

  5. "Otkrio je i da je s Radulovićem u prethodnom periodu nekoliko puta razgovarao i dodao da mu je on postavljao treći uslov – da tu ne bude DS. Istakao je da ako se krene tako, svako će ići za sebe i protiv sebe za izbore, jer zna, na primer, s kim ne bi hteo Boris Tadić itd."

    — Ako sam dobro razumeo… sa Radulovicem i DJB se slaze oko dva uslova koje PSG ima, medjutim saradnja nije moguca jer DJB ima treci uslov da u toj prici nema DS-a, iako je samo nekoliko minuta pre toga govorio o prekidu saradnje sa tim istim DS-om i Sutanovcem, iz nekih naizgled drugih razloga. Hmm. Od kako je usao u politiku DJB mu nagovestava i porucuje da nema sustinske razlike izmedju SNS-a i DS-a, Jankovic je navodno to tek sad uvideo i prekinuo saradnju a potom se zalozio za htenje druge Murte – Borisa Tadica. Pa sjajno! DS kaze da su o prekidu saradnje saznali iz medija, Jankovic da ih je licno obavestio dan ranije. Cool. Na sve to ce ipak zajedno da protestvuju protiva diktatora, al““ na jesen. Ne moze sa DJB zbog zahteva koji imaju za DS, a isti takav zahtev imaju Jankovic i PSG za Dveri. Principi gospodo, ne praporci. Ne znam cemu se nada Jankovic na predstojecim izborima, kada se od 16% odbiju glasovi pre svih DS-a i DJB-a, sa druge strane se u trku ukljuce Sapic, Beli, NDMBGD, Dveri, mozda Djilas i jos po neko, a sve se zacinjava ovakvim kontradiktornim nastupima.

  6. Nisam se baš slagao sa ovom njihovom odlukom, ali me je ubedio ovim tekstom.
    Jedna od stvari koje su DSu došle glave su politika od danas do sutra i politički inžinjering.
    oraju da shvate da to više ne funkcioniše. Ceo problem je, hajde sad malo da se okupamo u kanalizaciji, a od sutre ćemo biti čisti. Teško.

  7. Bravo za SASU .Kadace u Srbiji svatiti da jedino dosledno i posteno Srbija ima neku sansu. Pa pogledajte vucicevu listu stranakakoje su u koaliciji sa njim pa malo je reci sve sam go poltron i uvlakac cist interes.Pa zar treba svi da predjemo na vucicevu stranu .Srbi stabih na to rekao Zucko.ASLOBODA PONOS kako ziveti bez toga.I jos nesto kada gledate i slusate one koji brane vucica budite sigurni daje dobro materijalno obezbedjen . Posteno za SRBIJU

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.