Jedan od pet miliona: Poslanici i vlada uznemireni što su im studenti iščupali Univerzitet iz šapa

Ostavite komentar


  1. Univerzitet je uvek bio nezavisna institucija ali je i dosta puta koriscen u politicke svrhe. Tako je i sada manipulacijom iskoriscen mali broj studenata koji se sada povlace.

    1. Ha,ha…koji studenti?Onaj večiti Marsovac,ili aktivisti SzS?Anasonovićeva objasnila sve.Da je država htela…na glavačke bi ste izleteli iz Rektorata,pardon “Rektorata“.

  2. Univerzitet je urušen Politički se borili protiv doktorata ministra. Studenti izmanipulisani. Studenti znaju kako se radi diplomski a na isti način doktorat. Nije kriv kandidat nego menor, pa komisija pa sad etički odbor, pa rektorka.Koliko ija plagijata neće se saznati. Zbog profesora na UNiverzitetu. Trebali bi mnogi da odgovaraju. Normalno najodgovornija je rektorka pa svi ostali. Da je sreće krenula bi detaljna analiza ko je kriv i takvi ne zaslužuju da budu predavačpi na fakultetu. Nije bit no za koju su stranku. To treba da istražuju novinari koji takođe znaju šta se radi na Univerzitetu. Jedini cilj je prodati novine u što više tiraža. Pogledajte sve dnevne novije plagijat glavna tema.Objavite komentar

  3. Sve se ja slažem da treba tako,ali da i Dragan Đilas priloži dokaz o tome kako je mogao da zaradi one silne milione dok je bio na vlasti.

  4. Lični prijatelji članova opozicije su doneli ovu odluku i misle da je narod glup,ali narod više gleda rezultate od tuđih doktorata i to nam je jedino bitno,zato im je džabe za njihove silne doktorate kada rezultate nikada nisu imali.

    1. Pa sad upravu si da jedan plagirani doktorat nije bitniji od mnogo gorih stvari koje je ova vlast ucinila.Krusik, marihuana, Hercegovacka, Doljevci, helikopter, Grocka, su samo neki od tih vaznijih stvari ili gorih.Tako da si upravu i ovde.To su ti rezultati(doduse negativni) koji su mnogo vazniji.Za njih treba da postoji krivicna, a za plagijat moralna odgovornost.Sto se tice Trga slobode(!), pocese kocke da se krive, a dadose 10 miliona €, a kocke betonske.

  5. Ljudi covek zna posao pa ni u svetu vise nista ne gledaju bitno im je da zna da uradi i da stvori nesto dobro.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.