„Ako vlast izgubi Beograd, uslediće domino efekat“: Jelka Jovanović kaže da bi obrnuta situacija bila „veoma opasna“

Ostavite komentar


  1. Јавили се Орбан, Ердоган и Додик, кажу да нисте у праву. Нико од њих не држи главни град.

  2. Na zalost spasa nam nema jer Vucic ne sme da izgubi beogradske izbore. Ako se to desi, a ne verujem pad je neminovan. Neka nam je Bog u pomoci!

  3. Ako su vam kanalizacija i vrtići u Beogradu stvarno najvažnija tema, zašto onda nikada ne govorite o tome kako, i na koji način popraviti postojeće stanje? Zar stvarno mislite da je gradjanima dovoljno to što vi tvrdite da će se smenom Vučića svi ovi problemi odmah rešiti sami od sebe? Ili mislite da će gradjani biti oduševljeni vašom porukom „samo da smenimo Vučića, pa ćemo posle videti šta sa kanalizacijom i vrtićima“? Ili mislite da ste vi osoba od takvog autoriteta kojoj gradjani bespredmetno veruju jer se radi o dokazanom ekspertu za „kanalizacije i vrtiće“?

  4. Ako su izbori referendumski, a mislim da jesu, jer drzava ne moze da funkcionise bez vlasti u Beogradu, opozicija mora sasvim jasno da nam kaze kakva je njena spoljna politika da bismo glasali za nju. Sta hocete, kad, kako, s kim, s cim i zasto u odnosu na USA, EU, Rusiju i Kinu, narocito Kosovo, Crnu Goru i Bosnu (Republiku Srpsku). Da li ima nekog ko zaista misli da to nema debele veze sa kanalizacijom u Zemunu i ko prevrce kocke kod Narodnog pozorista?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.