Jeremić: Abazović je razlika između poraza i pobede nad Đukanovićem

Ostavite komentar


  1. Srbija se neće mešati u politiku Crne Gore, ali će štiti interese srpskog naroda!

  2. Vuk jeremić sebi da za pravo da on šta bilo komentariše, kako će se naša država ponašati jer njega niko ne pita za bilo kakvo mišljene. Srbija se nikada nije mešala u unutrašnje stvari druge država, pa neće se mešati u politiku Crne Gore, ali će štiti interese srpskog naroda, to je svima potpuno jasno sem Vuku Jeremić.

  3. Jeremic ne bi mogao da osvoji na izborima u Srbiji ni deseti deo od procenta glasova,koliko je Abazovic osvojio na izborima u Crnoj Gori.

  4. Zaista ne znam odakle Vuku smelosti, obraza i hrabrosti da se posle svog politickog (ne)delovanja dok je bio na vlasti, oglasava na temu Kosova i spoljne politike.

  5. Da li? Taj je čovek veoma najvan, pošto veruje kadrovima KGB, pa ti kadrovi kada nekoga iskoriste, šutnu…. A za mene je i Jeremić oličenje KGB jurišnika (njegov učinak kada je bio ministar inostranih poslova je isti kao Dačićev).

  6. Samo ovaj nema pravo da hvali i uporedjuje nikoga,lepo je presedavao SBUN kad je Kosovo dozivelo ekspanziju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.