Jeremić: Atmosfera rata da bi se opravdalo priznavanje Kosova

Ostavite komentar


  1. Zbog čega je potrebno da Jeremić sa američkim tužiocem razgovara o političkoj situaciji u našoj zemlji?

    1. Vucic je licni prijatelj Tacija. Pre par meseci su vecerali zajedno u Parizu, eto sada u Rimu. Pregovaraju zajedno u Briselu i to o političkom rešenju, sto je glupost. Umesto da se u Briselu pregovara o tehničkim pitanjima, a o političkom rešenju u Savetu bezbednosti UN. Nažalost izgleda da je u Srbiji sve na prodaju pa tako i teritorija. Samo me zanima gde će se ovo završiti.

    2. A s kim bi po tebi trebalo da razgovara o ličnoj ugroženosti? Sa onima koji mu život ugrožavaju?

  2. Ako sa bilo kime iz Srbije suruju Haradinaj i Taci to sigurno nije Vucic, a vrlo je verovatno da je neko ili svi iz saveza za Srbiju

    1. Džaba se trudiš , svi vidimo (normalan narod) da Vučić radi u paru sa Tačijem i Haradinajem tj. sarađuju na otkidanju dela teritorije Srbije.
      Izdaja države je ozbiljna stvar , i to Vučić treba da ima u vidu (a bogumi i njegovi pajtosi ) .

  3. pametna odluka da se obaveste ameri o tome šta vučić radi po srbiji. nije da prizivam ali i ja bi na jeremićevom mestu debelo bio zabrinut za svoj život. očigledno vođa više nema recept da pridobije nove glasače i sve što sad radi je sakaćenje opozicije ne bi li njih sasekao jer je to jedini način da bar u procentima poraste.

  4. Gomila besmislica Vuka Jeremića. To da je on za bojkot izbora je poznata stvar jer gde god da se kandiduje ne prelazi cenzus ni on ni njegova stranka pa je pristupanje Savezu za Srbije uradio iz nužnosti opstanka a ne zbog istih ciljeva i sličnih političkih programa.

  5. Jeremicu, ovo je prava istina: Bojkotujete izbore, jer ne biste mogli da pobedite ni na izborima za kucni savet. I nije razlog, mogucnost izborne kradje, kao sto tvrdite, vec to sto Vas narod nece, jer je dobro zapamtio kako je bilo za vreme zute vladavine. Drugo, idete da se zalite kod američkog tuzioca, ej, kod direktnih tvoraca kosovske nezavisnosti. Pa ko je ovde lud, mislite da narod ovo ne zna i ne vidi? Bio je narodd u zabludi kada vas je 2000tih doveo na vlast, ali vas je posle 10 godina vladavine provalio i na izborima poslao u političku proslost. E to Vas boli najvise, znate kakve su beneficije kad se švrćka po Nju Jorku za narodne novce.

    1. U pravu ste . Milošević i njegovi koalicioni partneri su trebali da ostanu na vlasti i posle 2000. U tom slučaju bi radikali, sps-ovci, julovci , arkanovci i ostale patriote najdalje do 2003. nestali sa političke scene. Ovako su preživeli kao osmi putnik uz pomoć nekih političara koji su se izdavali kao demokratski i prozapadno orijentisani ( u prvom redu Koštunica ), najpre ulaskom SPS-a sa Palmom ( arkanovci ), a zatim i dolaskom samih preimenovanih radikala na vlast . Oni su naučili nešto iz svojih grešaka, pa sada obavezno govore o evropskom putu Srbije, a čine sve kako bi Srbija ostala van EU i NATO ( što je neizbežno da bi se ušlo u EU) i da u tom svom ćošku od države , koji Vučić u zadnje vreme pominje, mogu da rade šta hoće i da pretvore jednu državu u svoj kriminalni gang koji sarađuje tesno sa ruskum tajkunima . Sada su konačno potpuno zavladali i verovatno će ostati na vlasti do nestanka Srbije , jer je stanovništvo sve starije i prosto više nema energije za borbu protiv nepravde i tiranije . Pre će radno sposobni ljudi utrošiti svoju energiju da sami odu ili će spremiti svoju decu za odlazak iz Srbije, jer se više puta pokazalo da ovde nikad neće biti bolje .

  6. Mislim da nije u redu da Jeremic naziva Tacija i Haradinaja Vucicevim prijateljima.To je degutantno.Vucic je kroz svoj rad pokazao ko su mu prijatelji, i njemu Srbiji,a ko ne.

  7. Jeremic ocigledno nije bio dugo na Kosmetu,tamo je zaista u vazduhu atmosfera ratne napetosti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.