Jeremić: Događaj u Beloj kući je bilo samo slikanje za Trampovu kampanju

Ostavite komentar


  1. Čekajte! A zašto bi mi mislili da selidba naše ambasade u Jerusalim ima bilo kakve veze s Trampovom politikom? Trampa baš zanimaju „Beograd na vodi“ i PKB, zar ne??? Stvarno ću da glasam protiv „žutih“, keva da mi šizne!!!

  2. Kad je samo za slikanje, zašto se posle potpisivanja tog sporazuma sponjije Trampova kandidatura za Nobelovu nagradu za mir?

  3. Svi smo bili svedoci mukotrpnih i dugogodišnjih napora kako bi se do ovog sporazuma došlo i uspešno je izboreno nešto pozitivno za našu zemlju.

  4. Važnost i originalnost Vašingtonskog sporazuma uopšte ne treba da se dovodi u pitanje. Sve je jasno i transparentno objašnjeno.

  5. Kad je za slikanje, što je pominje Trampova kandidatura za Nobelovu nagradu za mir, posle njega?

  6. Očigledno da ne može da shvati da se više ni za šta ne pita, i da njegov stav više nije relevantan, ali se itekako gura, i pravi štetu sopstvenoj zemlji.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.