Jeremić: Država Srbija ćuti na događaje u Crnoj Gori jer režim ima svoje dilove

Ostavite komentar


  1. Gospdine Jeremicu, morate uneti malo radikalizma u svoje angazovanje. Pristojno ponasanje nije IN ovde i moze privuci samo nekolicinu ljudi.Siguran sam da smo radikalizacija moze pomoci eliminaciji radikalske dominacije u srbistanu !

    1. Šta, prijaju sendviči i Pink anestezija? Ne brini doći će ovi i po tvoje a ne samo po imovinu SPC u Montenegru.

    2. Bravo Ziko, ne volite SNS ali sendvici su sendvici. Ponekad i sokic, za praznike. Svi ste za sicu prodali obraz.

  2. Jeremiću,licemeru,bar ne psuju Srbiju kao ti…ili misliš da se to zaboravilo?Pa ti si,Jeremiću uživao sve “plodove“ i blagodeti te države na naš račun,pa ti ama baš ništa nije smetalo tada.Treba li da te podsetim na 2006. godinu?

    1. Ojsa ljubišga! Ne podmeći ljubišga, kao da si podmetnuto jaje vrhovne kukavice ovde na komentatorluku. Tvoja kukavica ne kuka po ovom pitanju. Mukajet.

      1. Nikola Kalabić izdao čiča Dražu,šta više reći o takvom ljigavcu…nego,je’l ovaj tvoj Pozderac psovao Srbiju i C.G. ili nije?Jesmo li mi to slušali nekog drugog Pozderca i Roćkana kako privatno dogovaraju 29 sobica na S.Stefanu na račun Srbije,ili se to radilo o nekoj drugoj državi koja se isto zove Srbija?Dakle…Kalabasteru,jednom izdajnik uvek izdajnik,Kalabić.

    2. Podsetite Jeremica na Agrokomerc i gde je bio 1991.
      Sad nas hoce da salje u rat.
      Ito sto i Milosevic 1991!

  3. I ovaj bi trebao da cuti. Kakvu bi promenu ovaj doneo Srbiji da dodje na vlast, nikakvu, jedna nacionalisticka politika bi zamenila drugu, sa malim varijacijama. Videli smo kako je Jeremic sa Tadicem vodio drzavu, poklonili rusima NIS, dizali tri prsta u UN kada je Kosovo priznato od vecine drzava u svetu a narocito od najmocnijih. Jeremic je gubitnik, nista bolji od ovih SNS poltrona. Zato gradjani i ne znaju ko je pozicija a ko opozicija, i jedni i drugi se upljuvase da omalovaze Crnu Goru i njen put ne zavisnosti od Srbije. Na nesrecu od politickog taloga u Srbiji Crna Gora je vec clanica NATO-a i pred vratima je EU i za razliku od Srbije uskladjuje svoje zakone i ponasanje sa EU.

    1. Zivis u CG? Ako zivis sta te zabole za situaciju ovde. Ako ne, izvoli onda tamo pa uzivaj u neovisnosti, pripadnosti NATO i skorom ulasku u EU Crne Gore tj. Montenegro.

    2. Aha, u Montenegru se jedu EU sendviči je li a kod nas domaće pljeskavice?
      Pa da osnujemo Beogracku crkvu što pre ako je to rešenje, jer ćete sa tom „pameću“ svesti Srbiju na legendarni beogracki pašaluk i pre nego što Milo kaže Koka (kola).
      Nego ne brini ne zaboravljamo nikada niti ćemo šta radite ali neće vam proći niti ćete doveka.

  4. Jeremiću vreme je da počneš da se baviš uzgajanjem ruža, politika nije za tebe.

  5. Sta reci na ovo nego prosto jajara,kada se CG odvojila nisu mrdnuli repom nego su im i dali sve sto su mogli a sve srbsko u CG poklonili tako da ovaj zakon u CG predstavlja mukotrpni rad g.V.Jeremica dok je bio na vlasti.

    1. A šta bi Vi radili 2006? Zaratili malo, zar ne? Nije Vam bilo dosta poraza? Jeremić je politički autista i to je savršeno jasno, ali su i Jeremić i Tadić svim silama pokušavali da podrivaju nezavisnost Crne Gore, blateći je gde god su stigli. Ali avaj, na veliku žalost vascelog salonskog SrBstva sa naciona-socijalističkim pogledom na svet, Crna Gora je u NATO moj bato. I pretvara se u koliko-toliko uređenu državu. A tamni pašaluk osstaje tu gde jeste, dobrim delom upravo zahvaljujući Jeremiću i njemu sličnima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.