Jeremić i dalje među favoritima

Informacija da Bugarska trenutno ima dve kandidatkinje samo pokazuje "šizofrenost bugarske spoljne politike", tvrde diplomate
Zbrka oko kandidata Bugarske za generalnog sekretara UN ne utiče na rejting ostalih "takmičara"

Ostavite komentar


  1. Vuk Jeremić nije „kandidat Srbije“, Republika Srbija je njegovu kandidatutu samo podržala, kao što je mogla i da je ne podrži – (pod)setite se koliko je oko podrške RS Jeremiću bilo okapanja, čak i predloga da RS podrži Lajčaka!
    Takođe, ne postoje „na redu je Istočna Evropa“, runde, rangirnja, plasmani, rejtinzi…
    Sve ostalo je – marketing!

  2. Ako politicari iz Beograda nastave da i dalje podrzavaju (i debelo finansiraju)septrlju Jeremica moze ovaj /Jeremic/ u inspirativnom stanju da napise i roman od 1000 strana "kako treba reformisati UN". Da nije Jeremica u hotelu "Hilton" (sa svojom ekipom parazita) UN ne bi ni postojao. Dok je ovakvih "patriota" iz Srbije iskusne svetske diplomate ce imace temu za smejanje i pravljene viceva.

  3. Jeremic nije nikad bio "medju favoritima" niti je sad. Nema ni teoretsku sansu za to, ima sigurna tri glasa protiv, tri veta, od stalnih clanica SB. A kako se tamo sada uopste predstavlja – gde je sada zaposlen i prima platu, gde je nostrifikovao i koje "diplome"? Zasto se poturaju neistine, kao da je Figaro pisao o njemu,a nije nikada bas nista, proveriti na internetu?
    Kada je podnesen zavrsni racun za 7 miliona dolara koje mu je odlazeca vlada 2012 odobrila za Njujork i da li i dalje od toga zivi sa porodicom na Menhetnu?

  4. Ma dobar je Vuk, ali je mali vuk vrh brate! Da se on kandidovao pobedio bi sa svim pozitivnim glasovima u prvom krugu. Ali neće…skroman je on, pošten, samopregoran, marljiv, radan, vredan …ogladnih od ovih istina

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.