Jeremić: Nema saradnje sa trojanskim konjima

Ostavite komentar


  1. Veliki sam protivnik aktuelne vlasti, ali i pored toga ne mogu podržati Vuka Jeremića, on se ponaša kao apsolutni vladar i ovakvim izjavama najviše podržava aktuelnu vlast.
    Procena da je Vučić najavio prevremene izbore, zbog bojkota, prilično je diskutabilna, čini mi se da je on to učinio zbog spajanja psrlamentarnih izbora sa predsedničkim i beogradskim.
    Za moju tvrdnju ima više argumenata, prvi je da Vučić nikada ne raspisuje izbore za jednu Skupštinu, uvek spaja bar dve vrste izbora, beogradski izbori su mu najveći problem, pa ih mora spojiti sa nekima drugima.
    Tolika isključivost u vezi saradnje opozicije, nije razumna, jer i bez toga opozicija je prilično razjedinjena.

  2. Posle svih s…na u kojima je ucestvovao ovaj I njegovi pajtosi middle da ce neko za njih glad sati.,mozda give Ali iz ocaja.,Gospodo iz DOS delili ste I sakom I kapom ,fotelje,stanovi,lovu,crtali zebre….Kako posle svega image obraza da pricate Kako treba da se radi,imali ste 12g da pokazete vase znanje.Sklonite se vise jer nema NIKOG da Vama licno I vasih bratiji ulaze poverenja na izborima.Mozda je razlog I taj da. neradite nista,od cega li tako lepo zivote…Dosta dzabslebarosa

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.