Jeremić: Neprijatno iznenađenje da Paunović i Zelenović razmišljaju o izborima

Ostavite komentar


  1. Opozicija je snmanjenjem cenzusa data šansa da uđu u parlament i bore se za svoje stavove,interese, za svoju politiku.Nije logično da bojkotuju izbore. Pa ne mogu na ulici osvojiti vlast.

  2. Postovani gospodine Jeremic,
    Ako nam ponovo izigrate poverenje srbija ce nestati.Vise nemate prava na gresku.Od jedne drzave u finansijskoj krizi kakva je bila 2012te naprednjaci su je za 8 godina doveli do drzave kojoj preti istrebljenje .Nemate prava na gresku,u bojkot pa na ulicu .Krenite u kampanju .Niste bili u kom gradu ni jednom u poslednjih par godina.Tako ne mozete pobediti ni cedu a ne vucica.Kampanja,narod ,bojkot

    1. Gospodine, nadam se da uviđate da Srbija finansijski stoji bolje nego te 2012. i to mnogo bolje. Mediji su katastrofa, ali ne mogu reći da je tu kriva samo vlast, mada definitivno snosi najveću odgovornost. Ipak, mediji koji podržavaju opoziciju ne lažu ništa manje, samo to rade kulturnije.

  3. !? Ta dvojica će, ako ne izađu na izbore (koje će, naravno, dobiti zato što su na vlasti), izgubiti novac. Lokalna samouprava u Srbiji omogućava svim tim sitnim kabadahijama solidnu zaradu, koju niko pri zdravoj pameti neće tek tako ispustiti, i to još bukvalno bez ikakvog razloga, beogradskim političarima za ljubav. Osim ako se ne primene metode nastale na jednom mediteranskom ostrvu…

  4. Potpuna zamena teza od strane Jeremića. U Šapcu i Paraćinu ne mogu da budu lažni izbori jer su na vlasti ljudi koji bi trebalo da kontrolišu te izbore na najefikasniji mogući način. Lokalni mediji su im dostupni i samim tim je situacija mnogo povoljnija. Zato izaći na te lokalne izbore i proveriti kakvu podršku imaju Zelenović i Paunović za ovih četiri godine koliko su na vlasti.
    Jeremić i Đilas treba da shvate da su oni, za sada, samo lideri po broju članova malih partija, a da im kredibilitet znatno uvećava DS, zbog imena, istorije, potencijala i da stoga moraju da budu mnogo oprezniji donošenja ovakvih istinski loših odluka.

  5. Vucic je lukav, lako moze da se desi da namerno izgubi izbore i prepusti vlast opoziciji samo da bi odrzao privid demokratije. Nemojte da upadnete u tu klopku.

  6. Sasi se dopala vladavina svacim se bavi da bi ostao u politici mozda ims financiskih razloga kazu „od svake kocke za trotoar jedan dinar je Sasin“ a Paracinski trotoari su id kocke, asfalt od xve godine se kopa da bi se ubacila kocka. Sasa bi I sa djavolom u koLiciji samo da neuzadje iz fotelje

  7. pa jel kapirate vi koje ste zlo kada eto neki kriminalc i osudjenik je prihvatljiviji velikoj vecini naroda nego vi.. kada ce vise djilas jeremic i slicni da se povuku iz politike, da dodju neki tipa sase jankovica ali koji se nece povuci na prvu kritiku, i onda da se bori i privlaci glasace… naravno trebace mu jedno 5 godina npr, ne moze preko noci… sa djilasom i jeremicem, opozicija nikada nece biti na vise od 10-15%, svi zajedno…

  8. Zbog čega vođe opozicijeneprekidno zanemaruju činjenicu koja se zove – volja naroda. Glasači ce odlučiti ko ce dobiti ili nece dobiti izbore.Zašto se trudite da nebulozama tipa: „Sandokan je pred vratima“ unosite nemir u građane Šapca. A osim toga, jeste li se zapitali kakva je situacija u kuci, ako vam je Sandokan i ostale bau, bau misterije ispred kucnog praga???Razmislite….. i bar sebi priznajte da niste idealni, obožavani, voljeni bezuslovno!!!!

  9. Dobar izgovor para vredi. Opozicija u Srbiji više liči na pijanice koje tumaraju ulicama i ne mogu da nadju kuću u kojoj stanuju. Sada su već distigli granicu razumevanja i izazivaju sažaljenje .

  10. Ko još veruje u laži da neki kriminalac ide i tera ljude da glasaju kako on hoće?! Ako se ispoštuje da nema mobilnih telefona, a ima najava da hoće, na koji način će ih kontrolisati?! Već 5 godina čitam o tome i pitam se kako mene ili nekog iz meni bliskog okruženja (neka bude 100 ljudi) nikada niko nije terao. A ima nas iz svih staleža, sa svim nivoima obrazovanja, iz manjih i iz većih mesta. Prestanite da lažete ovaj narod. To spočitavate Vučiću, a ništa niste bolji!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.