Jeremić pozvao institucije EU da obavežu Vučića na pregovore sa opozicijom

Ostavite komentar


  1. Dokle god se budete žalili EU i kukali na sva vrata, biće te opozicija.

      1. Ovom lopovu skembali još jednog pajtosa, ali on ima video snimke koga je sve „pdmazivao“ parama i onako, pa se pozderac malo unervozio.

  2. Temelj koji su postavili europarlamentarci, o kome priča Jeremić, je on o pismo koje su napisali, a za koje je velika borkinja za istinu Marinika Tepić, rekla da ga je potpisalo 300 i nešto ljudi. Ispostavilo se, a Danas je to preneo, da je pismo potpisalo desetak ljudi. Toliko o tone koliko vas u EU uzimaju za ozbiljno. Naravno, nikada i neće, sve dok je ovakvih autorskih tekstova, gde se žalite kao mala dece. Ko takve ljude shvata ozbiljno?!

  3. Sa kime to mislite da „pregovarate“ Jeremicu ? Nema nikakvih pregovorom sa zlikovcem koji kidise na sopstveni narod i koji je prodao citavu zemlju, policiju , vojsku, privredu i prirodne i drzavne resurse. I vi hocete da pregovarate sa krvavim pendrekom ? Ne, nema nikakvih pregovora sa njim. Niposto! Jurite svoje politicke ambicije na hiljadu drugih drugih nacina.

  4. Kasno je za orehovore. Nema vise kompromisa. Ili ce tumor biti izvadjen i zapoceta hemoterapija ili ce sva omladina koja je pila suzavac i pendrecena za najvise 10 godina otici iz ovog mrtvog mora i zabokrecine

    1. ova jadna majka Srbija ostade poslednji bastion bratomrznje na Balkanu, svi se drugi homogenizovase uglavnom prema Titoistickoj mantri o Velikoj Srbiji tj. protiv nje, samo smo mi ostali ovde da se koljemo oko koske ko besni psi! Imas u zivotu dva glabna puta, ili ides magistralom koja je za to napravljena i popravljas joj krivine ako ih ima, ili ides nekim sumskim putem do sebi znanog cilja. NIje ovde prijatelju rec smo omladini koja je dozvolila sebi da pije suzavac, i za cije interese pre svega, nego je rec o svima nama, rec je o tebi, o meni i svim nasim prijateljima i neprijateljima, i rec je o tome da imamo nacin da tumor odstranimo ali nam namecu onaj nacin koji je stetan svima, pa i onima koji tumor operisu!! To je poenta nase nesrece, predadosmo Slobu kao diktetora zlikovcima u ruke, i sta smo dobili, Slobu dva, ajde sad da predamo i ovog diktatora istim zlikovcima , i dobicemo Slobu tri, ….ima li ova prica kraja, zato nesto u njoj ne valja sto se sve ponavlja, sto se energija trosi na pogresnu stranu i za pogresnu stranu, svi ti eurobriznici kad u Parizu policija puca na zute prsluke nemaju primedbe na demokratiju naravno jer je to stvar drzave, kad se u SAD policija na isti nacin obracunava sa demonstracijama za ubistvo, slicno, e a u Srbiji sve sto je na njenu stetu to je potrebno i dozvoljeno…ajde da malo razmislimo svi ko smo i gde smo??

  5. Ili kako (neka) deca kažu:“ Ili se igram i ja, ili ću da pozovem starijeg brata“. Svi smo u detinjstvu imali „takve“. A neki su zadržali navike i kada su odrasli.

  6. Sto EU? Obratite se Rusiji, njih ste sve ove godine prizivali i sa njima surovali. Ako je neko zasluzio da mu rusi uzvrate uslugu, onda ste to vi.

  7. A, ko je opozicija? Koliko znam, ti si, Jeremiću, sad, samo gradjanin Vuk Jeremić, i ništa više, a ko će biti opozicija, to ćemo videti za koji dan.

    1. Ljubisa, presmesan si kao i tvoj vođa koji preko portira stranih ambasada prima naređenja s kim ce u koaliciju, a ko ce u “opoziciju” za tvoje tupavo poimanje opozicije.

    1. Vi srbi znate samo da se mrzite medjusobom. Zato vecina vas i nas glasa za STABILOKRATIJU…. u ovom u ranijem vremenu to se zvao Kralj Aleksandar pa Tito a sada je Vucic… Kada prestanete sa mrznjom pocece i demokratija da zivi kod vas srba…

  8. Jeremić hoće da EU natera Vučića …
    Demokratski, nema šta

  9. EU jedva čeka da nekog natera na nešto. Da su hteli mogli su to da urade pre „izbora“.

  10. Ne verujem da ima još ko da se osvrne za tobom Jeremiću i da te spomene u pozitivnom smislu.

  11. Jeremićeva demagogija je već poznata stvar. Psi laju a karavani prolaze.

  12. Zaboravio je Jeremić da su izbori nelegitimni i da se moraju poništiti zbog dokazane kradje! Ukoliko insistira na pregovorima, priznaje izbornu kradju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.