Jeremić razgovara sa Mekalisterom u Briselu

Predsednik Narodne stranke potvrdio nezvanična saznanja Danasa

Ostavite komentar


  1. Najvažniji srpski interesiji su :
    1). da 8 miliona Srba na Balkanu biološki opstane i posle talasa izbeglica;
    2). da se Srbija saobraćajno i ekonomski poveže sa državama Jugositočne Evrope.
    3). da se obnovi srpska tradicija i kultura stara 800 godina, od kada je SPC dobila autokefalnost (samostalnost), i kada je Sveti Sava krunisao brata Stefana Prvovenčanog 1220. u Žiči !

    1. Sve si u pravu, ali mi na političkoj sceni nemamo stranke koji mogu realizovati srpske strateške interese (objedinjavanje srpskog prostora, ekonomski razvoj, ulazak u EU,…)!

      1. Ima ima, samo se ne može pojaviti na RTS koja je i dalje na Tiitinoj komunističkoj politici :
        SLABA Srbija – Jaka Jugoslavija (druge republike)

  2. Ovo bih i ja uradio da sam na mestu opozicije, svaka cast sto su se setili. Ja sam poslao email Makalisteru i danskoj poslanici Vestager koja kritikuje Amazon i slicne, jes da to nije njen fah (situacija u Srbiji) ali ima ona poziciju i bitno je da nije korumpirana. Makalistera sam malo zaplasio da ce 2 miliona Srba i hiljade Roma beskucnika da migrira na zapad ako se ne poboljsa situacija u Srbiji za siromasne radnike i Rome beskucnike. Jeremic i Djilas moraju lepo da naprave spisak svih napada na opoziciju i novinare i da to objasne i predaju kao dokument Makalisteru i drugima. Kosovo nije jedini razlog zasto zapad okrece glavu na drugu stranu kad Vucic radi svasta, razlog je i taj da Vucic sprecava izbeglice da stignu do zapada, zbog tog razloga tolerisu i Erdogana i njegova masovna hapsenja. Sad Jeremic i djilas treba da ubede EU da ce umesto migraciju sirijaca, zapad dobiti migraciju Srba tako da ce svakako dobiti masu migranata ako podrzavaju Vucica, samo ce biti Srbi umesto Sirijci, Avganistanci, itd. Tako sam ja napisao u mom emailu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.