Jeremić: Tuđman i Milošević su za ove kriminalce Degol i Čerčil

Ostavite komentar


    1. Šta su to uradili, botu polupismeni?
      Vadili su Srbiju iz ..vana u koja su nas doveli ovi tvoji od kojih se nećemo oporaviti još 100 godina.
      Fabrike su propale 90ih u sankcijama, giganti su propali, sve je propalo i urušilo se do nepodnošljivosti.

      1. Cemu nervoza marija? Nije privatizacija izvrsena devedesetih vec od 2000-te do 2013. Nije Milosevic ni pod sankcijama ni NATO bombama zatvorio ni jednu fabriku uradili su to DSS i DS, perjanice dosa. Dali su Kosticu tri secerane za tri sibice, poklonili DIN, NIS, Luku Beograd, dali Amerima Zelezaru Smederevo samo dok pretopi vojnu tehnologiju prodali je za dvadeset miliona dolara, kupili za dolar sa dvesta miliona duga i set hiljada radnika na ulici, Zatvorili gigante poput Prve Petoletke i fabrike Vagona Kraljevo, Magnohrom, Kablar, unistili zastavu a doveli Fijat jos Niko nezna pod kojim uslovima. EU je sam rekla da preko trideset peivatizacija nije po privatizionom planu i programu, a nisu znali da plan o privatizaciji nema ni plan i kakava odluka da je samo legalizovan kriminal. Oterali su DEMOKRATE i Crnu goru iz Drzavne Zajednice, a Albancima na Kosovu dali 15% teritorije. Mozete da zamislite da smo za vreme vladavine DSS i DS iz Hrvatske uvozili sendvice kod nase zitnice Vojvodine cije su oranice ovi iz DSS i DS dali Todoricu, da bi od njega kupovali sendvice. Dali su PINK Zeljku Mitrovicu mada su 2000-te obeceli da ce mu oduzeti opremu RTS-a koju mu je Mira Markovic navodno dala, nisu mu oduzeli dozvolu, vec su mu i objekat legalizovali, ali su zato srusili objekat u Silerovoj da se nebi utvrdilo ko je sve surovao sa zemuncima i surcincima. Dali su Darku Saricu drzavljanstvo pustili da da kupuje i posluje sa Miskovicem pa su Sarica proglasili dilerom zaplenili mu imovinu, a Miskovica proglasili nevinim tajkunom. Pogledajte kolko su fabrika ovi ostavili kad su otisli sa vlasti i kolko novca u kasi pa onda histerisite, ali ja vas razumem vi samo vikom i pretnjama mozete da pokazete kolko ste slabi i da pokusate da prikrijete sta ste uradili.

        1. pretapanje vojne tehnologije ? vrati se na tabloide, tamo ti je i mesto. U te vesti o pretapanju tenkova veruju samo francuske sobarice i ti.

          I pošto si verovatno bio detešce 90-ih čisto da znaš SLOBA je takođe privatizovao, prodao je najvrednije srpske firme tih godina, čitaj malo i ozbiljne izvore a ne samo kurir i informer.

  1. Ovo možda mogu da vam poveruju oni koji nisu bili pismeni posle 2000 god. Za koje pare ste prodavali Kostiću silose i šećerane po Vojvodini? Pa onda onom Jerkoviću zemlju, pa sve Zastavine objekte, pa Peconiju Rubin, dve fabrike ulja itd itd. Lopovi su gospoda za sve vas. Razlika između ovih danas i svih vas je samo što su ovi danas mnogo veće seljačine, pilupismene pa nisu toliko vešti u prikrivanju. Ali su zato mnogo vešti u podilaženju krezuboj armiji glasača.

  2. Razumljivo je da u zaru politicke (skoro, prave) borbe pojedinci posezu za raznim bombasticnim poredjenjima. ali dovoditi u vezu i porediti Tudjmana i Milosevica sa De Golom i Cercilom je na nivou jednog srednjoskolca. A ne V. Jeremica, sa pozamasnim medjunarodnim iskustvom. Kao tajav mogao bi i sam da zakljuci da niski napadi na politicje protivnike na izborima ne bivaju nagradjeni vec kaznjeni. To vazi i za rivale na suprotnoj strani.

  3. Svaka čast, konačno govori kakvi trebaju da budu. Ako ne nazovete nešto pravim imenom takve poruke ne pale kod javnosti. vidite kako ste botove najarcali da pišu komentare, zamislite tek kako vodja peni dok čita ovo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.