Jeremić: Vlasnici Milenijum tima po promeni vlasti prvi iza rešetaka

Ostavite komentar


  1. Kamo srece prijatelju, al dal si ti svestan koliko si daleko od vlasti.

  2. Sanjam li? „…buduća vlast, koju će predvoditi Narodna stranka, doneti zakon o moratorijumu na zaduživanje u inostranstvu…“

  3. Pa,bravo čovječe ! Ovo vec zvuči na pravog Srbina!Pripazite na svoje korake i na datu rec i imacete našu podršku.Dajte da vidimo!

  4. Dok Vučić povećava plate i penzije vlast je njegova. Kada to bude stalo, prestaće i njegova vlast.

  5. Vaš stav, u kome navodite da ćete uvesti moratorijum na zaduživanje, govori o tome da ili ne poznajete fininsije, ekonomiju, i način upravljanja državom, ili da ne govorite istinu kada iznosite takve tvrdnje. Trećeg nema…

  6. Slazem se,ali sa ovakvim pinkom.rts-om,prvom.maricem,tesko a penzioneri su Vuckovi sigurni glasovi,cast izuzecima.Podrska za proizvodjace paradajza iz Leskovca,nadam se da se nece prodati laznim obecanjima mafije na vlasti!

  7. Kao što kaže jedan komentar daleko si ti od vlasti,ali se isto tako sećamo kada si bio u UN samo si gledao da sebe uhlebis a Srbiju si gledao samo na slici imao si priliku da uradis nesto za ovu zemlju

  8. Narodu je već svega dosta , pogotovu neskrivene pljačke od strane vlasti u „Zlatnom dobu“ ! I narod je taj koji će predati vlast opoziciji ! Živi bili pa videli.

  9. Moze da dodje gospod bog ,dok se ne promene sistem nema od toda nista.Ja sam u Deutschland dosao sedamdeseti ,bez skole i bilo kakvog zanata ,danas samo ovde raspolazem sa vrednosti od 2 miliona evra Pozdrav iz Stuttgarta

  10. Taj isti milenijum je gradio i pre Vučića, rekonstrukcija Bulevara Kralja Aleksandra, Most na Adi… Nego Jeremića boli nešto drugo, pored gubitka vlasti gubi i finansijere.

  11. Ovde ima samo jedan mali problem a to je da ti dođeš na vlast što je zaista nemoguća misija.

  12. Nikada ti nećeš biti na vlasti to ti garantiram,ispred naroda.Nemoj posle da kažeš,pokradoše izbore.Tvoji mentori sa zapada mogu da sviraju u praznu sviralju.

  13. Gde ti živiš, pa ti imaš toliko putera na glavi a pričaš o krađama i hobotnicama! To je vređanje inteligencije, dokazana ti je međunarodna afera teška milione evra, a nama držiš predavanje o poštenju! Ako postoji gori kandidat od AV, ti si neprikosnoven!

  14. Cuj diplomca sa harvarda on bi da hapsi,alo govedo nezaboravi da batina ima dva kraja

  15. A ‘el znate kada ćete vi osvojiti vlas? Kad izbije na dasci čvor. A to što se ova vlast zadužila 15 milijardi evra oni su bar nešto uradili za razliku od vas. A ‘el znate kada ćete izaći na izbore? Kad bude cenzus 0,01 posto a nisam siguran da ćet i tada preći isti.

  16. Dizniilend, narodna stranka, ludilo, kakav bi to cirkus bio, ali nažalost to se neće desiti narednih, pa barem 20 god….. šteta..

  17. Ne radi vam sajt. Pise 18 komentara, kliknem , ostane samo 3 i to negativna.
    Jeremicu bori se do kraja, oni ce te ismejavati i pokusati da te ogade narodu, ali to im je posao. Sve lopove koji kradu od naroda u corku. To je i Vucic obecao, ali ne radi. Salje u corku samo neprijatelje, a posto 95% kradja cine njegovi iz stranke retko ko ode u corku.

  18. Sledeća vlast ako ne pohapski ove lopove neće spojiti ni jedan mandat. Izostanak „6. oktobra“ je bila najveća greška DOS-a. U Srbiji kriminal treba istrebiti a ne da nam se vraćaju na vlast svakih 10 godina.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.