Jeremić: Vučić da odgovori zašto članovi porodice ministara trguju oružjem

Ostavite komentar


  1. Opet ista priča kao za vreme Miloševića i opet će novac ispariti, vinovnici provesti neko vreme u inostranstvu da se zaboravi i teraj dalje. Možda se narod zezne ovog puta, pa narednog 5. oktobra odradi posao do kraja.

  2. Vuk Jeremić bolje da se bavi sam sa sobom, das objasni gradjanima Srbije zašto je dobijao novac od stranih Ambasada, a ne da se petlja u ono u čemu on ne odlučuje na svu sreću.

    1. Ajde, ti nemaš problem s tim što oružje naše proizvodnje završava u ruke terorista? Što opet, kao i uvek, bacamo ljagu na sebe pred celim svetom, da bi nekolicina profitirala u meri da sebi obezbedi hotele i jahte?

    2. Radisa sine, tema je da kriminalac koji je falsifikovao fakultetsku diplomu postane ministar policije i omoguci kafanskom muzicaru tj svom ocu da od jedne isporuke oruzja zaradi vise para nego ti Radisa i cela tvoja familija za ceo zivot. A isporuke idu li idu. Problem je Radisa sto ti dalje od kapije Krusika ne bi stigao, a ne bi ni tatko da mu sin kriminalac nije ministar. Problem je Radisa sto ti to branis zato sto si glup kao noc. Problem si ti Radisa i takvi kao ti jer oni ovima gore daju moc.

  3. Zaboravih reci.. ako je Branko Stefanovic dobio ogroman popust na Krusikove granate pa ih uspesno preopordao bliskom istoku ( nebitno gde) za ogromni profit u svom dzepu… koliko je uplatio RZZ-u za nabavku Koronarne i Rengenske opreme? Zar nije ovaj narod krvlju placao vekovima svoju slobodu i mogucnost da ima ime i fabriku svoju oruzja.. A doticni gospodin sada sve to prisvaja nakon sto se odrekao hotela ‘Sumadija’.

  4. Koliko je meni poznato za branka stefanovića u Valjevu niko ne zna a kako on tako lako pronadje naš Krušik i dobi takve povlastice u preprodaji oružja radikalnim arapima nije mi poznato.

    1. Bolje bi bilo da brinete o mučenicima na KiM nego o radikalnim Arapima. Ne tražite jeftine izgovore. Usput, vlastita imena se pišu velikim slovom.

  5. Ako je po zakonu neka trguje svako sa onim sto mu ide od ruke. Jeremic je strucan u trgovanju uslugama posredovanja u finansijskim poslovima sto mu je opravdano donelo velike pare i o to ne treba kritikovati. Dobro je kada devizne doznake dolaze u zemlju bez obzira da li je u poslu ucestvovao Jeremic kao finsijski konsultant ili otac ministra jedan od operativaca u trgovini oruzjem koja je legalna i donosi velike pare drzavi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.