Jeremić: Vučić predaje sve na Kosovu da bi stranci okrenuli glavu od diktature

Ostavite komentar


  1. Тачно тако. Мада, он је то обећао и раније па су га због тога и подржали и довели на власт уместо вас. Ипак остаје нејасно за коју „добит“ сте ви то исто радили? Јер, народу је исто иако су ваши мотиви различити! Дакле, кажите нам зашто сте ви ти чинили јер за АВ већ знамо!

    1. Tu priču da će Vučić da prizna Kosovo plasira srpska opozicija već 8 godina a Server kaže da Vučić priznati Kosovo neće.

    1. Nas narod Jos uvek Živi u zabludi,zaista nije jasno da Jos uvek veruju tom krimosu i umobolniku pored toliko pametnih Srba???????????

  2. „Dobilo se dobilo“,sada će Srbi sa Kosova morati da plaćaju struju,do sada to nisu morali?

  3. A hoće li Srbija plaćati struju građanima severa Kosova ili će sad morati sami da plaćaju utrošenu struju?

      1. Što bi rekao Matija Bećković „Ako Kosovo nije naše, zašto nam ga toliko traže?“ Eto ja živim u Srbiji, smatram da je Kosovo je srpsko i optimista sam da će se kosovsko pitanje rešiti u interesu države Srbije.

        1. E moj Nebojsa sto se upustate u raspravu sa onima koji nisu procitali ni politikin zabavnik a kamo li nesto ozbiljnije. U potpunosti se slazemo. I najlakse je nesto prdati pa drugome vruc krompir predati. Nisam siguran ko je poslao ono debilno pitanje imali Kosovo i Metohija pravo na odcepljenje.

  4. Hm, nece rep Srbija placati struju za Srbe na kosovu* ako dodje do toga onda vi, ja, svi poreski obvrznici ce placati, ne rep Srbija!

  5. Takozvana država Kosovo se trudi da sve prisvoji, samo je pitanje da li će dobiti sve.Nemogu otuđiti nešto što im ne pripada ali uvek postoji ono ALI.Znamo kakve su njihove metode zastrašivanja naroda da bi došli do željenog cilja.Jeste da sa neke strane i oni možda imaju pravo na elektranu jer su i oni sastavni deo tog regiona i nemože im se zabraniti upotreba.Smatram da treba da elektrana ostane u vlasništvu države Srbije sa nekim manjim udelom sa njihove strane.Ali nikako da im se cala prepusti.

  6. Trazio je strucno misljenje Haga za bespravno proglaseno nezavisno KiM i dobio odgovor o legitimnosti. Sramna njegova (ne)promisljena odluka!

  7. Ako je srbima sa kosova sve prihvatljivo sto se mi mesamo. Ima u beogradu dezurnih branilaca kosova, a oni cute. Zakljucujem da je predaja svih energetskih kapaciteta ispravan potez.

    1. Pa da vazno je da je vama iz kruga dvojke dobro, tipicno komunisticko razmisljanje.

  8. Elektroenergetski sistem na KiM Albanci mogu silom uzeti kada god pozele!
    Kako bi Vuk sprecio to?
    Uzro pusku i borio se?
    Ostace 1/3 sistema pod jurisdikcijom Srbije i to je odlicno u datim okolnostima.

  9. Kosovo je Tito obecao Albancima, i sve je na tome radjeno jos od tada. Tesko je sada ispravljati tudje greske.

    1. Da Tito je ucinio ogromno greske
      Slusala sam ga.
      Pravite 13 dece bicu kum
      Sada koliko ih ima zauzeli sve

  10. Žalosno je to što ga Vučić predaje kao da je njegova lična svojina, a što će građani Srbije još godinama otplačivati kredite za taj sistem. Još je žalosnije da pored svih pljački, prodaja, predaja imovine ove zemlje ljudi nemo posmatraju. Kraj za takvu zemlju i takvo stanovništvo može biti samo jedan……

  11. Veseli čiča: Paa, to smo svi i očekivali! Tamo ima 10-15 milijardi uglja. Niču nove TE na Kosovu, a odatle podmorskim kablom do Ite, oću reći Evrope. Kako trkeljaju razna trkeljara ceo taj biznis void Bedžet Pacoli (ko bi drugi). E, a on je “ruski špijun” kažu trkeljara! Pa ti sad vidi koliki ti je prijatelj Rusaja, aj, aj, aj… Ajd bože pomozi i usliši molitve naše.

  12. Ćuti Jeremiću, ne javljaj se više. Svaki put kad se oglasiš opozicija gubi glasače. Tvoja i Tadićeva vladavina se može nazvati kao godine koje su pojeli skakavci. Vi niste uradili ni jednu pozitivnu stvar za Srbiju. Ono vaše obraćanje Sudu u Hagu da se izjasni o legitimnosti odcepljenja Kosova je veoma sumnjiva stvar, to se jedino može pomisliti da je neko platio za takav zahtev tom Sudu jer razmišljajući šta vas je moglo naterati da to tražite od Haga zaista i malo razumna osoba ne može da dokuči koji vam je razlog bio za takav zahtev tom Haškom sudu. Da ne govorimo o drugim čudnim stvarima koje ste radili. Na primer zatvorili ste Narodni muzej 2003. godine da biste ga kao renovirali ali ništa na renoviranju niste radili do god ste bili na vlsati a to je do 2012. godine a posle su ovi sadašnji počeli renoviranje i Narodni muzej je otvoren tek 2018. Hej čoveče, 9 godina ste držali Narodni muzej zatvoren a ništa niste radili na njegovom renoviranju. Ima još dosta čudnih stvari za vreme vaše vladavine a jedna od tih je da ste i pored odluke Narodne skuštine da se ne prihvati EULEX na Kosovu vec da Kosovo bude samo pod ingerencijom OUN, otišli na sednicu Saveta bezbednosti OUN i tamo prihvatili EULEX na Kosovu. Čudna je ta vaša vladavina Srbijom bila zato bi bilo najbolje da se sklonite od ove naše sadašnje opozicije jer dok ste vi u njoj Vučič će dobijati izbore.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.