Jeremić: Vučić priznao kosovska dokumenta da bi smeo da otkaže Evroprajd

Ostavite komentar


  1. Jeremić sve postupke trenutne vlasti tumači na svoj način i komentariše tako da sve okrene u svoju korist.

  2. Derane, jesi ti onaj što je onomad išao u predsedništvo da se „potuče“ sa predsednikom?

  3. Samo nemoj ti da dajes bilo kakva resenja
    Dosta vec patimo zbog nekih datih i potpisa
    Hvala ali ako je i od tebe mnogo je

  4. @Maki Kojih potpisa? Ne razumem, ko je sta potpisao, a da nije deo ove vlasti? Sta sad, uspeo Vule da vas omaje i za ovo? Od kretanja u rat pre deset dana do pristajanja na iste stvari zbog kojih je kretao u taj rat, pod izgovorom da je uradio sta? Spasio nas rata koji je on sam smislio? Potpisao, ukinuo institucije na severu, potpisao dao Gazivode, potpisao dao elektrodistribuciju, potpisao i ovo, pa ja ne znam o kojim potpisima ti pricas? Prethodno on kao radikal i clan vlade jedinstva sa SPS-om izgubio Kosovo, pa o cijim vi greskama imate uopste oci da pricate vise? O kakvim potpisima?

  5. Nije to nikakvog priznanja niti se sta vaze niti njihove papiri sta vaze jesu illegalni ne zakoniti ne vazeci sramota sta se u tudjoj zemlji radi !!!

  6. Nikakvih dokumenata sa kosova se ne vaze jesu illegalni ne zakoniti ne vazeci nemogu silom u tudjoj zemlji da rade silom illegalno sta god zele nikakvog prava nemaju gde to ima da se radi u tudjoj zemlji takvih glupisti velika je to sramota srbija treba da bude spremna !!!

  7. Ovde su lazi zla sila provokacija napada pretnje svako zlo zlocine svega prekrsenog svaka prava i pravila prekrseno je medjunarodno pravo illegalnog svega je zlo nepravda gde to ima da se silom radi u tudjoj zemlji sta god zele

  8. Steta sto Vuk Jeremic danas nije bar „Direktor kancelarije za KiM“ i sto njegovo bogato iskustvo u „ocuvavanju Kosova“ ostaje neiskorisceno !

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.