Jeremić: Vučić sramotno ćuti o Crnoj Gori kao što je Milošević ćutao o Krajini

Ostavite komentar


  1. Ma gde su nase pare koje je ovaj uzeo iz drzavne kase pa dao kao ostetu kad je neki razbojnik odatle tukao nekoga u USA, to je vazno pitanje, i zasto ovaj nije zbog te pljacke drzavnih para optuzen pa osudjen, a nije pitanje sta rade u drugim zemljama. Nego ovo mi da cujemo. Di su nasi novci?

    1. Vi samo o parama, pare, pare pare Đilasove, Jeremic eve, da li je to vapaj da se daju pare Vučicu kao što je dao Karić i stotine sns političara i privrednika da bi imali funkciju ili zaposlili dete. Ne plačite više za tuđim parama nego da vidimo afere, Krušik, Jovanjica, Babić, hilihopter, i stotine drugih…

  2. Vucic je najpametniji kad cuti.Svi pre njega su gurali prst u oko Crnoj Gori.Sad ovaj Dzeremaja kritikuje balkanskog kasapina zato sto je cutao o padu krajine?

    1. Pozderac,šta drugo reći…nego ko i za šta ti uplaćuju pare preko katarske ambasade?

  3. bi u opoziciji danas tražio vonju intervenciju,ali EU mu je „učukala rogove“!

  4. Sta Jeremic prica? On je poceo da siri cak i ne logicne izmisljotine. Bolje neka kaze narodu koliko ima para i zasto su njega placale strane ambasade.

  5. Sta ti predlazes Jeremicu , jel da Vucic krene u rat , prekine diplomatske odnose a ionako smo u zavadi sa svima u regionu . Nemas ti Jeremicu nimalo smisla za politiku sem neku sitno sicardzijsku

    1. Kako sad odjednom u zavadi kada smo garant mira i stabilnosti na Balkanu? Bar tako kaze novopeceni Kinez

  6. A šta bi Jeremić hteo, da se Vučić direktno meša u politiku druge zemlje pa da ga posle optuže kao Miloševića? Nećeš ga se Vuče brankoviću tako rešiti. Čak i oni koji nisu za Vučića, među kojima sam i ja, sigurno ne žele ni vas bivše koje ne pamtimp po dobrom.

    1. Nisi za Vučića al si u SNS jer inače ne bi leba imao pošto ti je botovanje jedino što znaš raditi.

    1. Lepo si nas podsetila , AV ćuti kao i davalac ordena Irinej. Nego, vidiš da je Jeremić uzdrmao sendvičare pa sa svojim komentarima pokazuju da su dobili visoku teperaturu i žestoku groznicu!

  7. Ajde bre luzeru Harvard graduate koji razmislja kako rezolucija 1244 brani Kosovo. Kakvo li je to bilo elsperimentalno odeljenje da mi je znati a da ne pitam ko li je to platio.

  8. Jeremicu, takve lazi i gluposti narod vise ne nagradjuje na izborima!!! Tako samo odmazes demokratskoj opoziciji! Pokusaj da narod nateras da razmislja o onome sta pricate i ti i ostali lidercici demokratske opozicije! A ima vas kao pleve!!! Ponavljate price koje su narodu odavno poznate!…

    1. Crni Gruja pretpostavljam i „dvojezik“ iz Mordora. Svaka cast na plevljenu opozicije i odbrani druga Mila. Nesto ste se uplasili ocigledno od „lidercica“.

  9. Ne razumem sta bi Milosevic radio u Krajini 1995. kada je rat tamo zavrsen 1992.Isto tako sta bi Vucic radio sada u Crnoj Gori?

    1. Pa ne mozes ti to da razumes….mozak ti je lobotomiran…titoizmom…lagano da ne pregrejes

  10. Čovek završio prestižni svetski fakultet , za koje botovi nidu čuli I oni su našli da ga prozivaju i pitaju za obrazovanje i novac
    Da li se neuko srpskog naroda pitate ko švercuje oružje, ko prodaje i uzgaja drogu pored BG , čiju je tetku opljačkao Vulin….gori ste od najgorih janicara

    1. „…Čovek završio prestižni svetski fakultet…“ Pa neka pokaze tu (jednu) svetsku diplomu. Na internetu, kao sto je to posteno pokazao (dr) Sinisa Mali, i to ne jednu nego nekoliko.

      1. Kako vas nije sramota da se ponosite lopovom na mestu ministra? Ali nista cudno branite lopova na vlasti u Montenegru – lopovska internacionala nema alternativu je li tako lutko.

        1. Kakvu lopovsku internationalu? Kako je SPC uopšte i „stekla“ imovinu u Crnoj Gori? I kako je Crna Gora izgubila nezavisnost 1918, iako je bila saveznik Srbije? To što bi Sunđer Bob malo da se igra nacionaliste i da dobrovoljno daje tuđu krv, baš kao i Dverjani, to je glavni uzrok bede ovdašnje opozicije. Uostalom, šta je radio Milošević 1995, to bi mogao da pita tatu, Miška Jeremića, koji je bio jedan od glavnih u NIS-u tada, što nije mogao da bude bez članske karte SPS. Nacionalizam i šovinizam ubija Srbiju i dok god to ne shvati svaki građanin ove zemlje, nema napretka.

  11. Realno ne znam ko je gori da li slobo ili vucic.. I jedan i drugi su izdali ovu zemlju.. ali ne mogu da razumem ovog jeremica koji je gori od njih dvojice..ta bitanga treba da se sakrije i da cuti u nekoj rupi..

    1. Jes bre, kaze bot ali onaj sa tri vijuge – „svi su isti pa neka ostane Vucic“.
      PS
      Rec je o njegovom pajtosu Milu lutko sendvicarska.

  12. Postovani Jeremicu, bio si ministar inostranih poslova. Imao si vlast i sta si napravio. Najveci ti je domet sto si promovisao sebe. Ostavi se drzave Crne gore. Kazi nam nesto o rusenju u Hercegovackoj ulici, o laznim diplomama. Sedeo si na Vimbldonu pored Tome Nikolica za ciju diplomu ne znamo gde je dobio. Sta kazes za Krusik? Sta mislis o svim radovima u Beogradu. O unistavanju Kalemegdana, Zasto Toma Nikolic jos zivi u rezidenciji na Dedinju. Sta kazes za Jovanjicu i sve ostale afere. Hoces da dobijes neki politicki poen na pravoslavlju. Uz duzno postovanje prema verujucim ima i ljudi koji su daleko od dogmi.
    Crna gora je sekularna drzava gradjana Crne gore. Vernicima i popovima je mesto u crkvi. Da ne pominjem rimokatolicke vernike i muslimane. Svi su oni pred zakonom isti. Od ffrancuske burzoaske revolucije crkva je odvojena od drzave.

  13. Jeremicu, tako neces dobiti izbore. Predlozi nesto sto ce konkretno poboljsati zivot gradjana Srbije i ojacati institucije, mani se nacionalizma. Na te fore padaju radikali, gradjanskoj Srbiji niko vise ne moze mazati oci tim floskulama. Uostalom, Miladinovo milionce je odvratilo mnoge podencijalne glasace DS zbog takvih brljotina bivse vlasti. Vidim, potresao si se zbog imovine crkve ciji se sluzbenici voze u skupocenim dzipovima i zive u luksuznim dvorcima a nesto nisam cula da si se potresao zbog izvrsiteljske mafije i bezakonja koje vlada.

  14. Nije primereno niti diplomatski mesati se u unutrasnje stvari drugih zemalja,to bi ti Vuce trebao najbolje da znas.Ostavite Crnu Goru da resava svoje probleme kako god zna i ume.Opozicija i Vlast treba da resavaju probleme koje tiste narod u Srbiji.Ako mislite da na o9vaj nacin dobijete jeftine politicke poene malo ste se zeznuli.

  15. A sta je Jremicu trebalo , da posalje nekoliko Dikica i barem sto jos sa sve bar dvadeset rusa. Vi iz tkz opozicije ste izgleda mnogo gori od ovi h na vlasti. Sv. Savo spasavaj ako boga znas.

  16. G.Jeremic ljulja camac…na srecu on ne odlucuje u ovoj stvari…Vucic cuti jer tu nista pametno ne moze da se kaze…ono glavno Crna Gora je clan NATO-a…tamo nikakva intervencija nije moguca sem diplomatske na srecu?

  17. Svi ovi su deo iste price,a sada se radi o „sukobu“ duhovne i svetovne mafije o podeli onoga sto je narod gradio.

  18. Vuče Jeremiću Ti si( jer si mladi od mene) prvo političar , s ja
    sam pravnik.
    No moja logika pravnika mi kaže ili tebi Vuče govori , ne čudi se Ni Vučiću ni Djukanovic u.
    Oni rade zajedno.Dok hrane zlo u narodu. Vlast im se smeška ….

  19. Gde si ti bio i kako si reagovao 2006.godine, kada se Crna Gora na referendumu izglasala nezavisnost? Gde si bio i kako si reagovao kada je Kosovo jednostrano proglasilo nezavisnost? Pamćenje te slabo služi. Ti si bre šarlatan za politiku.

  20. Sta pricate gluposti kao da ovaj narod ne zna da misli ili da mu je neko izvukao sva pamcenja iz glave. Kad je Milosevic cutao situacija je bila totalno drugacija. Da Vucic kojim slucajem krene u rat sa Crnom Gorom tada bi ste opet pricali negativno. Apsolutno ste za sve protiv a ocekujete da ovoj zemlji bude bolje sto vas na kraju krajeva i ne interesuje.

  21. Pravi se lud , neka prvo pojasni razgovor sa njegovim prijeteljom ministrom Radjanom gde kaze jebasmo majku ja Srbiji a ti CG

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.