Jeremić: Vučić uveo Srbiju u ozbiljan bezbednosni rizik

Ostavite komentar


    1. Iritantan (ne)čovek. Kako ga trpi Nata, svaka joj čast. Možda zbog para, a možda ima rezervnog „fudbalera na klupi“, ali opet… ljigavko je ljigavko.

  1. Nebuloza, to je kao kad bi rekli da smo bili na meti Al Kaide jer za iste mislimo da su teroristicka organizacija. Nigde veze sa mozgom. Pa humanitarci sigurno nisu, kao ni ovi.

  2. Pošto je Vuk Jeremić došao sa odmora, na žalost građani Srbije ponovo imaju priliku da sluša Jeremićeve prazne priče i nebuloze. Čoveče kada ćeš već jednom da shvatiš da si ti potpuno nebitan lik.

    1. U Vasingtonu je dogovorena medjusobna saradnja a samim tim mir i bezbednost u regionu. Dosta je ratovanja i prolivanja krvi.

  3. Srbija nema nikakav bezbednostni rizik,ovoliko firmi i stranih kompanija posluje u nasoj zemlji i sigurni smo za ulaganja tako da nema rizika.

  4. Dokumenti nisu unapred detaljno ispregovarani, kao sto je bio detaljan onaj vas istorijski dokument o Kosovskom proglasenju nezavisnosti. E, taj dokument je bio detaljno osmisljen sa vase strane u korist druge strane.

  5. Reče čovek, koji nije ni prstom mrdnuo dok je bio predsedavajući UN, da pomogne našu borbu za Kosmet?

  6. Jeremić priča o ugrožavanju bezbednosti?! Pa čekaj, njegovim potezima Kosovo dobilo vetar u leđa da bude nezavisna država i leglo kriminala, korupcije, šverca droge i lego za teroriste. Jeremić bolje da ćuti.

  7. Jeremic je tipicna personifikacija politicara bez blama i morala. Covek koji je sa Tadicem vukao katastrofalne politicke poteze po pitanju KiM, sada dize glavu i pokusava populizmom da ubere neki politicki poen. Sacekajmo taj famozni jul 2021.

  8. Neverovatno je kako su mnogi dvolicni pa precute cijenicu da su priznanjem KiM prekrsili rezoluciju 1244 UN ali zato sada prebacuju Srbiji krsenje rezolucije 148, mada ga ona prakticno jos nije prekrsila! Naravno, Vuk Jeremic se odmah nadje u drustvu onih koji hejtuju Srbiju. To mu je stara praksa!!

  9. Jedan Vuk, pa drugi Vuk, pa Vučić! Šta li nas sledeće čeka? Hoće li se pojaviti neka ovca da otera vukove, pa da konačno i nas sunce našeg neba ogreje?

  10. Ono sto je Hejzbolah u Libanu to je OVK na Kosovu i Metohiji, ANA u Severnoj Makedoniji, OVBPM u juznim opstinama Srbije Presevo, Bujanovac i Medvedja.
    Kako ce sad Vucic da objasni principijelnu razliku izmedju Haradinaja Tacija, Limaja i na primer vodja Hejzbolaha. Kad i jedni i drugi su imali i imaju za cilj masovno ugrozavanje zivota nevinih ljudi, sticanje dobiti od ilegalne trgovine drogom i oruzjem i ugrozavanje bezbednosti svih koji su im na putu njihovog teroristickog biznisa.
    Kako cemo Hejzbolah, koga podrzava Iran, koji nam je navukao one silne mudzahedine u Bosni i Hercegovini, koji su odsecalu Srbima glave, da proganjamo, a da istovremeno ne proganjamo OVK, koji trazi da mu priznamo drzavu u UN pod imenom Republika Kosovo.
    Teroristi i dilere droge sy valjda kriminalci koje treba proganjati svuda jednako. A, ne jedne cemo da proganjamo jer ih podrzava Iran . A, druge necemo jer ih podrzava Amerika, doduse Klintonova i Busova.

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 8

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.