Jeremić: Žalosna zloupotreba dobrih odnosa

Kako deo opozicije, sklon desnici, vidi skup podrške ruskom predsedniku

Ostavite komentar


  1. Boze, koji su jadnici ovi opozicijonari. Pa oni dovode atobusima pristalice na setnje Beogradom. Muka im je sto je to ska jada, a sto ce se danas videti snaga SNS-a. Kako to, oni mogu, a SNS ne mogu!? E, to je njihova „demokratija“. Daleko vam lepa kuca.

  2. Niko Srbiji ne moze da nanese vise stete od njenih alavih i nesvesnih politicara. Nije samo u pitanju Jeremic. Mnogo je onih koji su spremni da naprave veliku stetu zarad svoje male koristi. Reci za predsednika bilo koje drzave, a ne Rusije, da je predmet manipulacije, mogu samo nesvesni ljudi, koji u svojoj pakosti „od drveca ne vide sumu“.. Ovaj covek ne bira stedstva niti ima skrupula. Njegovu „demokratiju“ sam osetio na svojoj kozi.

    1. Kada se sutra i narednih dana malo slegne prasina od ove ujdurme narecene „podrska“ nekome ili necemu nedvosmisleno ce se doci do nekih zakljucaka ciji ce epilog biti razocarenje jer sve sto je natureno, po instrukcijama, ucenama, bez stvarne volje, a uz to i mnogo kosta sve nas, ima kratkog daha. Iznudjena ljubav na bilo koji nacin, poznato je, nije iskrena i kad tad raspsne se kao mehur. Vama jedno pitanje: zasto u naprednim, razvijenim, pristojnim zemljama nije uobicajeno i primereno da se prave ovakvi doceci, manifestacije, ikonografija, toboznji glamur i sl? Neko sa strane ce logicno da se zapita: sto taj narod ne radi, zasto gubi radni dan, putuje iz udaljenih mesta, maltretira se, pravi ogroman trosak, a usput zivi bedno i mizerno, i jos mnogo pitanja? Sve gore pobrojano ne moze a da se ne poistoveti sa manipulacijom ma o kome se radilo pa taman i o Putinu da je rec. Manipulacija je vidljiva iz vasione i tu ne pomazu ni drva ni suma!

  3. Izvinite,ko još može da veruje Vuku Jeremiću.Aebe pregokorevam, jer sam mu bio do skoro izuzetno NAKLONJEN. A onda kada je počeo da pušta lažne vesti,počev od toga neće Merkelova ,niti Putin primiti Vučića, da ima informacije iz Rima da su se sastali tajno Vučić -Tači, pa do pre dve nedelje date vesti da Putin voli Srbiju,a prezire vlast i Vučića, pa do pokušaja da omalovaži značaj ordena. Ništa se od toga nije ostvarilo, zapravo, sve se dogodilo suprotno i nemam zaista,uz moju veliku žalost, razloga da mu ja,kao naivko, verujem.

    1. Da te podsetim na laži tvoga predsednika:
      1. Neću se nikada kandidovati za predsednika
      2. Do kraja 2016 prosecna plata u Srbiji 500 E
      3. Uskoro objavljujemo informacije ko je ubio O.Ivanovica (prošlo godinu dana)
      4. Posle izbora u Republici Srpskoj objaviću dokaze o umešanosti stranih ambasada
      5. Ja čitam 500 strana dnevno o Kosovu
      6. Pre mene Putin nikada nije dolazio u Srbiju
      7. Izaćiću na TV duel petorici opozicionih lidera
      ……Ima još puno, ali me mrzi da pišem

  4. Jeremić je ljubomoran što Putin gaji poštovanje prema Vučiću i sad nezna šta priča.Ljudi su veoma srećni što imaju čast da dočekaju takvog lidera i može da dođe svako ko ima želju da ga dočeka.

  5. Mislio sam, da su bar danas mediji oslobođeni botovskih komentara, ali je očigledno da sam se prevario. Snadbeli su ih i mobilnim telefonima,pa na putu do Bga mogu da kuckaju da ispune svoje botovske kvote. i ne jedite sendvič dok kuckate, možete se zagrcnuti

    1. A, kako Vi kuckate?! Kao „bot“ ili, kao neko ko nema drugih argumenata osim, da one koji ne misle kao on, naziva „botovima“. Malo ste smešni, koristeći te, toliko otrcane, floskule. Uostalom, čije i kakve sendviče Vi jedete?!

      1. HAhaha, ja samo slobodoumni građanin za razliku od vas BOTINA, i iskreno me sramota što dišem isti vazduh sa vama. Svi vi što ostavljate komentare“ osetio na svojoj koži“, nisam član nijedne partije, razočarao me Jeremić….O kakvim argumentima pričaš ti jadni nesrećni sendvičaru? Pa argumenti su da imamo najlopovskiju, najgoru, diktatorku,izdajničku, vlast u istoriji Srbije. Koje je tvoje mišljenje, koja je vaša ideologija, nemate je. Ideologija je da verujete u sve laži što diktatator kaže,a one jednostavo su svaki dan drugačije. Hoćeš da kažeš da imaš mišljenje? Provaljeni ste i cela normalna Srbija se svakodnevno smeje vašim komentarima. Hoćeš da ti pošaljem listu botova, da se nađeš sam na njoj?

  6. Ma da taj opozicionari upropastio sve sto SNS Bred im Rudom Bec 7 godina stvori ovi razruse korumpirani otmu PKB pola Beograda pored Save u svoje dzepove taj Jetemic. Da i pancicevon vrh zamislite

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.