Jerkov: DS su pojele sujete, ne osećam odgovornost, nisam izneverila građane

Ostavite komentar


  1. Upravo zbog Jerkov, Trivan, Čomić, Pajtića, Šutanovca, Đilasa, Petrovića, Božovića, Šapića i sličnih sam prestao da glasam za DS.

    1. DS u SNS i tako vas vodi najbolji u svemu na svetu, a običan građanin grca li grca.

      1. Da li je istina da Jerkov piše za Kurir? Ako je istina, ona je jagodica bobica društva koje predvodi Lečić, Kena, Šutanovac i dr. Preciznije oni koji su rasturili DS.

    2. Ti si zbog navedenih „prestao da glasaš za DS“. A šta misliš koliko je tek ljudi prestalo budu članovi DS-a (ili DS-ova) baš zbog tih „navedenih“ ?

    3. Zaboravio si ambasadorku u Londonu, zatim Milicu Delevic, Krleta, Sinišu Malog kadrovi D.S ili SNS pa Šapera koji od prosjaka do milionera itd. .

  2. Nadam se da su honorari u „Kuriru“ pristojni, gospođica Jerkov ovu temu može lepo da elaborira u nekoj od svojih kolumni u ovom „eminentnom“ i „uglednom“ dnevnom listu.

  3. I vise od toga! DS je jedan od najvecih krivaca sto su porazene politicke snage iz devedesetih dobile novu sansu. Krivi ste sto ne umete da trideset godina savladate radikale. Krivi ste sto su vam funkcioneri bili kojekakvi Vesici a stranka je zivela zivot kao da ste 200 godina na vlasti. Krivi ste sto ste se bavili podelom plena a plen niste zaradili

  4. „Ne osecam odgovornost“ – zato propadamo. Niti je neko odgovarao, niti oseca odgovornost. Umili ste i oprali sve prethodne, a mnogi iz DS su se i pridruzili. Verujem da i u buducnosti niko nece odgovarati. Sveli ste sve na 2-3 struje iste filozofije.

  5. To ste trebali da kazete jos onomad kad ste izgubili glasace u Vojvodini, mada nikad nije kasno. Jedino jos da poradite na introspekciji, odnosno da li ste odgovorni za sve to. Mada u odnosu na ostale i ovo je neki pomak.

  6. Ko god je bio uticajan u DS, sada ima svoju straknu koja nema podršku građana. Dobra konstatacija. A ta ekipa nam je vodila državu i krojila sudbinu.

    1. DS je uvek bila interesna grupa a ne stranka to najbolje pokazuje koliko je nastalo stranaka odlaskom iz nje. Ko to ne vidi taj se pravi lud.

    1. Zaboravio si ambasadorku u Londonu, zatim Milicu Delevic, Krleta, Sinišu Malog kadrovi D.S ili SNS pa Šapera koji od prosjaka do milionera itd. .

      1. Milica Delevič ne spada u grupu preletaća, svojevremeno ju je pozvao Vučić, da bude ministarka za evropske integracije i ona je to glatko odbila.
        Šaper nikako nije mogao biti prosjak, jer je iz bogate porodice, a sam je dobijao najviše nagrade u svojoj delatnosti.

  7. Ja razumem da ona veruje u ovo što je izjavila, ali ne shvatam kako joj se desilo da krene za Lečićem, jer on ima najviše osobina, koje je kritikovala.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.