Jerkov: Ne znam zašto sam označena kao organizator neke kriminalne grupe

Ostavite komentar


  1. Gospodin Lutovac kao grogirani bokser nezna gde udara. Do sada ste svoj posao u skupštini gospođice Jerkov sasvim solidno obavljali, ali to je premalo i rezultati rada kompletnog rukovodstva su vidljivi u negativnom smislu. Zato su neophodne drastične promene na svim nivoima i ulazak mladih, ambicioznih ljudi, sa ogromnom energijom, na rukovodeća mesta.

  2. Lepo je videti kako barem jedna stranka i barem jedan precednik stranke u Srbiji koristi legalna demokratska sredstva (krivična prijava pa nek se brane argumentima na sudu) umesto korišćenja uzurpiraNih medija
    Gospodin Lutovac to i jeste i divno osveženje na Srpskoj sceni jeftinih reality show Vodja u vlasti i opoziciji

  3. Ako je zaista rekla:
    „DS sve više liči na današnju Srbiju, „a komunikacija rukovodstva sa neistomišljenicima se ne razlikuje od Vučićeve“.“
    zaista bi trebalo da ide iz stranke.

    Zorane podrska.
    Izbori – Bojkot

  4. Po hitnom postupku smeniti Zorana Lutovca koji ne zasluzuje da bude na celu DS-a i izabrati osobu kojih ima u navedenoj stranci koja ce se daleko bolje snaci na celu stranke sto navedeni gospodin na zalost nije uspeo.

  5. Podrška za Aleksandru Jerkov. Sram Vas bilo. Poštenija je od sviju Vas. Plašite se jake konkurencije. Aleksandra J. za predsednika DS.

  6. Preletacevic-ka da postane podpredsednik stranke…. A mnogi godinama ni da mrdnu iz nekog opštinskog odbora. Time je D.S. sebe svela na SPO koju je unistio nepotizem, rodjacke veze i „kombinacija“ sa SPS-JUL om.

  7. A kad je predlagao kažnjavanje onih koji ne potpišu sporazum sa narodom, uključujući i narod. Što pre takav autokrata bude izbačen iz DS, pre će započeti oporavak stranke. Uobraženi Tadiċ je mala maca za ovog DS Nerona. Neka napravi sebi stranku, ako može, pa neka njih maltretira. Takav egomanijak je recept za propast svake stranke, pogotovo one koja je na vlasti i u vlasti 12 godina jurila nizbrdo.

  8. Gospođo Jerkov odgovor na vaše pitanje je zato što od 1990.do 2020 svi političari u Srbiji koji su bili na vlasti su članovi kriminalnih grupa, čast retkim izuzecima

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.