Jerković: Dragan Stanojević je lažov

Ostavite komentar


  1. Sve sami politički diletanti … Nekim čudom a najviše zahvaljujući gluposti Milice Zavetnice i Boška Obradovića dobili 5% i sad umislili da su mnogo jaki i priželjkuju nove BG izbore, nadajući se još većem broju glasova!? Toliko su naivni da ne shvataju da na novim izborima neće preći ni cenzus!

  2. Ko je finansirao kampanju,Vučić?A sad svadja da se Vlasi ne dosete?Prodana dušo!

  3. Sad će se oni kao međusobno posvađati i onda će jedni odmah pretrčati Vučiću zbog Beograda a drugi će još malo da glume opoziciju:)

  4. A Jerkovic u Moskvi objašnjava da je on finansirao celu koaliciju za Beograd. Lepo a ko je dao novac Rusi, Ambasada u Beogradu. Sramoto ni C od coveka.

  5. Pukla tikva! Uzele se pare za podršku Ganguli i kraj.priče. Nazdravlje da potrošite! A Kampanju su finansirali sultan, vanzemaljci i vlasnici šoping centara u Milanu i to svi vrapci na grani znaju. Prema.tome bez ljubomore….

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.