„Nestorović prolazi kroz isti pakao kroz koji sam i ja“: Oglasio se Aleksandar Jerković o novom rascepu „MI – Glas naroda“

Ostavite komentar


  1. Za obojcu sam od početka tvrdio da rade za sns.Jerković mi je bio sumnjiv još pre izbora po svojim izlaganjima.

  2. Ovo je, dakle, jedan cirkus, i jedini komentar koji kao takav zaslužuje jeste da bih se kladio na Pavića protiv Stanojevića.

  3. Stvarno cirkus.
    Ali se nije jos zavrsio? Da li je moguce da su to ona 4 o kojima je govirio Fila? Ne dvoje, vec cetiri vise!

  4. Какав вирус, смешан такав и покрет Ми,ви, он, оно из народа

  5. 1. Nestorović i jerković nisu isto. Rejting je doneo nestorović uz pomoć vucica , dok jerković nije postojao do 18. Decembra 2023.
    2. Ovo je sve zafrkancija da bi SNS abolirao sefa zato sto nije smeo sa nestorovicem/ jerkovićem , odnosno sto nije smeo formira vlast posto je uhvaćen u kradji.
    3. Sve je ovo samo predstava do ponovljenih izbora.

  6. Pa rače Toma Fila ne 2 nego 4 a vi opet glasajte za Zavetnike Znestoroviće itd preletacevića

  7. … naziv stranke odgovara mentalitetu naroda, može od ove male stranke sa mnogo poremeć… pardon, ambicioznih da nastane još par stanaka u narednim danima.

  8. Vidim ovo kao borbu za ocuvanje pokreta. Ako udju u vlast na sledecim izborima pokret nestaje. Mogu da imaju kratkotrajnu licnu korist i gasenje pokreta. Glasove su dobili na kritici i vlasti i opozicije. Podrska vlasti ih detektuje kao prevarante.

  9. Dajte malo ozbiljnosti. Vidi se ko placa igranku. Srecom da je i „smesni“ viirus ustuknuo pred gomilom izmisljotina.

  10. Ma, strašno, baš se saosećam s vama, paklenim prolaznicima! Evo, sav se tresem, toliko sam se potresao, da nemam reči! Bre, barabetine i prevaranti, samo glupaci ne vide kakvi ste i ko ste!

  11. Eto gospodo sta uradi aca velecasni, lepo reko ima vecinu. I da je kupio cetri magareta skolovana za lepe pare. Dok je ovaca bice i vune.

  12. Srpska posla. Nikad složni. Tužno. Jedino ovi nikogovici iz SNS su uvek složni i zajedno. Užas. Poražavajuće. Tužno.

  13. Nestorovic je njega nazvao „PREBEG“……. Branimir laze stalno, a Jerkovic nije cist u glavi……

  14. Okupili ste se zbog love,pokazalo se da vas boli k za narod vec su djenjgi u pitanju.Vas sedmorica ste bagra ratnohusacka,rusofili i narcisoidi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.