"Nestorović prolazi kroz isti pakao kroz koji sam i ja": Oglasio se Aleksandar Jerković o novom rascepu "MI - Glas naroda" 1foto: Printscreen/RTS

Odbornik u Skupštini grada Beograda sa liste „MI – Glas iz naroda“ Aleksandar Jerković oglasio se na mreži „Iks“ povodom rascepa unutar grupe građana s kojom je i sam ranije ušao u sukob, rekavši da su se odrekli i drugog nosioca liste.

Jerković je naveo da Branimir Nestorović sada prolazi kroz „isti pakao“ kroz koji je i on sam prošao.

„“Mi glas iz naroda“ upravo se odrekao i drugog nosioca liste. Gospodin Nestorović prolazi danas kroz isti pakao, kroz koji sam prošao i ja.  Zbog istih ljudi. Iz istog razloga. Nema nazad – iza je Srbija!“, poručio je Jerković.

Aleksandar Jeković na beogradskim izborima 17. decembra prošle godine bio je nosilac liste „MI – Glas iz naroda“, da bi nakon toga ušao u sukob sa ostakom pokreta zbog njihove odluke da ne ulaze u vlast u Beogradu.

Veliku pažnju danas je izazvalo saopštenje udruženja „MI – Glas iz naroda“, čiji je potpisnik jedan od osnivača Dragan Stanojević, u kojem se navodi da su narodni poslanici Nestorović i Pavić napustili pokret jer ostatak rukovodstva nije prihvatio njihov „ulitmatum“ da Nestorović bude predsednik stranke.

Usledila je reakcija Nestorovića i Pavića koji su naveli da je napuštanju sastanka, između ostalog, prethodila pretnja fizičkim nasiljem koju je Stanojević uputio Paviću tokom ranije aktivnosti pokreta u Pančevu. Deo sad već bivših saboraca koji su ostali kao rukovodstvo pokreta optužili su za prisvajanje imena „MI – Glas iz naroda„.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari