Ješić: Ovde je latinoamerička diktatura iz najgoreg doba, opozicija da bude u nekoliko kolona

Ostavite komentar


  1. Bas Jesic prica o diktaturi, a član je „zvaničnog“ DS-a. Zašto postoji nezvanični DS?

  2. Jesci prica o koaliciji u okviru opozicije, a izbacili su pola clanova sopstvene stranke zbog neslaganja.

  3. Da li Jesic uopste zna sta je latinoamericka diktatura i koliko smo mi daleko od toga? Neka zamisli kada bi ga posle ovakvih izjava pojeo mrak. A u Srbiji je slobodan da prica sta hoce.

  4. vidiš ja vam nikad ponovo neću izaći na izbore ako nema opozicione liste koja može minimum 25% da dobije. Jednostavno ne želim da izgubim sat vremena mog slobodnog nedeljnog vremena da bi tebi omogućio platu od 100k u skupštini. To vreme je završeno.

  5. Malo ga pretera Ješiću… Odakle si ti izašao, nije ti bilo godinama

  6. Žao mi je što ste se potpuno otuđili od naroda.Nemate ništa od izvornog DS.Posebno Živković koji je iskoristio sve što je mogao iskoristiti od ovog napaćenog naroda.

  7. Sve dok tako razmisljate, smeta vam ovaj, onaj, vucic ce da vlada. Mozemo ga pobediti samo jedinstvenom jednom i jedinom kolonom bas tako kako i on okuplja sve oko sebe. Svako zalaganje za vise kolona je uzaludan posao na njegovom svrgavanju.

  8. Očito je da taj isti Ješić priča gomilu izmišljotina i laži, a činjenica je da opozicija ne postoji, a i kako bi kada je to samo skupina lažova, koji se prosto takmiče i otimaju ko će više da slaže.

  9. Ima firmu ,to je lepo znati verovatno je osnovao dok je bio na funkciji u indjiji

  10. Jesicu pokrij se usima ti si isto ko I ova ekipa . Zbog takvih kao ti su tu gde su. Kome ta prica. Verovatno si probao da se uvalis u SNS ali nisi uspeo. Eto I oni imaju standard.

    1. Ваш суд је, изгледа, права оцена кредибилитета господина Јешића. Господина Јешића треба подсетитити на понашање на функцији Покрајинског секретара за пољопривреду, водопривреду и шумарстрво када је проф. Универзитета у Београду, у вези његове притужбе на ускраћивање подршке ЈП „Војводинашуме“ за реализацију теренских истраживања на одобреном пројекту од старане Покрајинског секретаријата за пољопривреду, водопривреду и шумарстрво одговорио да је мислио да је претходно обезбеђена подршка ЈП „Војводинашуме“, односно тадашње директорке Марте Такач.
      Каква је сада улога директорке Msc Марте Такач у креирању научних истраживања у шумарству Србије таква улога треба да буде и господина Јешића.
      Проф. Универзитет у Београду-Шумарског факултета

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.