Joksimović: Do kraja juna otvaranje dva poglavlja

Ostavite komentar


  1. Ovo je rezultat rada Vlade RS, efikasno sprovodi reforme u procesu evrointegracija.

  2. Postoji jedno jedino poglavlje a to je tzv Kosovski problem a sve ostalo je ajde da ga odradimo s obzirom da je poznato sta su nudili za priznanje tzv Kosova mada su uvek bili skloni neistinama.

  3. Super sto se otvaraju nova poglavlja. Nego koliko smo ih dosada zatvorili?

  4. Otvarate nova poglavlja a ona koje ste otvorili negde su se „zaglavili“-pa opet smo na O !?

  5. Poznato je da se SRBI POSEBNO,,BOJE,,PROMAJE,,A VI STE S NJOM NAPRAVILI,,,SAMO CUNAMI,OD,,OTVARANJA,,POGLAVLJA,,KADA ĆETE DA iJDENO ZATVORITE,,ILISTE,,TEL,.ZABORAVILI ,,ONO OSNOVNO,,AKADEMSKO POŠTENJE,I ,,ČIMBENIKE,,23 I 24 KOJI SVE,,SPONTANO,,ODUVAVAJU,ČIM SE VI,OGLASITE,,O,,NOVIM,OTVARANJIMA,,.iIli su ,,nađene,, fortelje,, sada,,površinske floskule,,,vaših ,neoradikalskih,,,,zalaganmja,iz ,,velike Srbije i ,,amaneta VAM, dok VAM nestigne PeMzija,,, već,,srećom upodobljena po,,zalagajima,, Vam,jevanđelijskog,,kadrovika iste,,klase,,,spasitelja,, kota K.K.V.-

  6. Gospođo Joksimović,
    Mislim da je sve to nevredno truda,i ovako će mo se svi naći za koji godinu u EU.Ko u Švedskoj,ko u Nemačkoj,Austriji,Holandiji….Ovde će ostati 5% stanovništva,što je verujte zanemarljiv procenat.Mislim da vam je rešenje za ulazak u EU fenomenalno,a isto je sazdano na postulatu „razjuriti sopstveno stanovništvo u zemlje EU“.Ja nažalost moram ostati ovde.Kažem moram,a moj sin čim diplomira odmah sutradan odlazi.Namojte samo pitati zašto?

  7. Bravo, Jadranka! Riba nam je najvažnija. Šta bismo mi bez ribe.

    1. Наравно. Јадранка када нема шта да каже, а то није ретко, она одмах потури рибу. Рибом се пробијала кроз живот и каријеру.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.