Jovanov: Jeremić nema veze sa Kosovom

Ostavite komentar


  1. Evo to vam je SNS. Prostacina, kabadahija, poltron, neotesana baraba. Mogao bih jos dugo ovako, ali pametnom dosta.

    1. koji ste vi jadnici, psihopate, lazovi, lopovcine kada imate 2% a mi 55%… inteligentnom dosta…

      1. Imate 55% tako što pojedete izbore.Vučić nije mogao ni Đilasa za gradonačelnika Beograda da pobedi.Uvukao se na mesto predsednika jer je obećao Kosovo, a sve zahvaljujući pobedi Nikolića na predsedničkim izborima.

  2. Nema veze možda Jeremić sa Kosovom, ali ima veze sa tim da su u vreme njegove vladavine dozvolili da na Kosovo se dosele Albanci.

    1. …onaj sto je za Jeremicevu suprugu tvrdio da je narko bos? I posle svega neko treba da uzme za ozbiljno bilo sta sto ova moralna gromada izjavi?

  3. I ovaj lik je nekakav visoki funkcioner najjače stranke koga su zadužili za, a za šta bi drugo, nego za prljave poslove i opanjkavanje političkih protivnika i to uvek istim izanđalim mantrama pošto im manjkaju pravi i validni argumenati. I tako, po sto puta, jedno te isto, kao papagaji. Na šta su oni spali majko mila.

  4. U svakoj normalno drzavi bi neko ko ovako istupi u javnosti zavrsio na pomenutom tretmanu! Uopste nije bitno za koga glasate, ovakav recnik jednostavno je nedopustiv! Tacka!

  5. Meni nije jasno gde misle da žive ove spodobe kad siđu sa vlasti, kako će uopšte moći da ljudima, komšijama, pogledaju u lice; mislim da su sami sebe obeležili kao hulje za ceo život, naročito ovaj tip.

    1. …za Mitrovica, Vulina i ostale JUL-ovce nekada, pa smo naprasno sve zaboravili i posle desetak godina nam se vratise cisti i umiveni da nas opet zatiru.

  6. Morala bi g.đa Dejanović,zbog elementarne moralne Higijene ovu,,personu,da uzme na,,prekoredni,,razgovor,,sve uslove je ,,SPONTANO,,.ISPUNIOI TO U savršenom, napreDNO usvojenom,,stilu,,,,baš k,o da ,,neobično,liči,,na ,uzora Mu,, kadrovskoga,iz,,mlađanih,,godina,,karijere,,.

  7. E ovako izgleda kad jedan moralni crv hoće da pljuje po nekome kome nije ni do čukljeva.Nebitno je dali ovakvu bljuvotinu izgovara po ubeđenju ili naređenju svejedno je jena minus nula od čoveka.Čoveka koji je predsedavao najvećom svetskom institucijem,pluje gnjida bez srama i stida.E zato je Srbija tu gde jeste na začelju sveta i u rangu nekih Amazonskih plemena.

  8. Uvek osećam bes i stid kada čitam nazovi komentare ovog jadnog čoveka. Ima ona jedna čuvena rečernica koju je napisao naš slavni pisac Meša Selimović: “ Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš živeti“. E, to se odnosi i na ovog poltrona. Pitam se kako on može da živi tako poltronski, jer ne mogu da verujem da to što govori to i misli. Uzgred, ti nisi dostojan ni cipele da brišeš gospodinu Jeremiću.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.