Jovanov: Vučić nije kao Šutanovac

Ostavite komentar


  1. Ovo su najprizemnije optuzbe bez ikakvih dokaza svojstvene momku koji se tek pre dve godine pridruzio naprednjacima i sada mora da se dokazuje u svakoj prilici i da nadoknadi propusten radikalski staz.

  2. Ne gotivim ni jednog od pomenutih ni Vucica ni Sutanovca a najmanje Milenka Jovanova koji je izabran da uporno ponizava ljude i prica gluposti.Neko mora to da radi pa je ovaj put to Milenko Jovanov ,ocigledno da je po njegovom misljenju neka vrsta umetnosti.

  3. Kada bi Milenko Jovanov znao da će se njegova podanička uloga, poižavajuća i lakomislena , opteretiti stidom njegovo potomstvo, mudro bi ćutao i bavio se nekim časnijim i pametnijm poslom !

  4. Besramno udvorištvo, odsustvo argumenata, ponavljanje prizemnih SNS stranačkih parola smišljenih za domaćicu sa dva razreda osnovne škole… Ima li kraja bedastoćama ovog čoveka. Svaki pur kada se javi pomislite: Od ovoga ne može gore! Ali on on vas uvek iznenadi i pokaže da može. Dno za njega ne postoji. On sam je dno srpskog političkog života!

  5. Ovaj covek nema svoj stav. Do pre par godina istaknuti clan DOS i odatle najuren zato sto je trazio uvodjenje tzv jezickih patrola za pripadnike nacionalnih manjina i time sirio mrznju u Vojvodini.

  6. Jovanov je ogledalo SNS.Preletać kao I većina zajedno sa Vućićem .To su Bezkićmenjaci I ruglo Srbije .Vode nas u propast, politička begra koje urniše i uništava dostojanstvo Srbije .Ustajte vi zemaljsko roblje i uništite parazite naše Srpske nacije .

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Miloš Jovanović: Nije protivnik toliko jak, koliko se deo opozicije pokazao nesolidnim 9

INTERVJU Miloš Jovanović: Nije protivnik toliko jak, koliko se deo opozicije pokazao nesolidnim

"Mi uvek hoćemo na izbore, ali ovo što se sprema u Beogradu 2. juna nisu izbori, već izborna krađa koja je već dokumentovana slučajem iz Male Krsne. U toj farsi koja se izvodi u režiji Aleksandra Vučića i Kristofera Hila zaista nemamo nameru da učestvujemo i da joj na bilo koji način dajemo legitimitet. Uostalom, nijedan od elementarnih uslova za koliko-toliko fer i poštene izbore nije ispunjen, niti više može biti, što zbog vremenskih okvira, što zbog nemogućnosti da se i dalje vrši pritisak na vlast, nakon sloma koalicije Srbija protv nasilja".

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.