Jovanović: Blizu smo odluke o učešću na izborima

Ostavite komentar


  1. Propadne vam bojkot,sad kad se među sobom dohvatiti za gušu ima da leti perike,samo da se dodvorite što više Vučiću…

    1. E Ljubiša, botu !
      Samo se ti raduj učešću Jovanovića i njegove kombi stranke!

      1. Umesto da je uzeo pare od Djilasa kao Sandra Raskovic pa da ide u bojkot on sad mrsi…

      2. E Sojeru Nato bootu…rugala se sova sjenici….kao da Djilas ima 40% pa prozivas Dss da je kombi stranka..

  2. Možeš skupiti: metle, četke, otirače i ostale toalete i kad sve sabereš u toj šolji je manje od 1%.
    Vama je 3% samo SAN ne dosanjani. I ako si lično, po mom mišljenju pristojan čovek. Kad uđeš u septičku jamu ne mirišeš na parfem.

  3. Taktički loš potez, što će se pokazati u bliskoj budućnosti. Verovatno računaju na glasove onih koji su protivnici režima, ali su zbog posla i sl., ucenjeni da izađu na izbore. Iz tog razloga se može prognozirati da će na sledećim izborima nevažeći listići biti na trećem mestu. Ukoliko DSS ne osvoji 3% Jovanović bi morao da podnese ostavku, a verujem da će se to i desiti.

  4. DSS je u vreme Koštunice bila državotvorna stranka, sve posle njega je bila šala i pošalica.A ovo danas je i sprdnja.Šteta.

  5. Bezlični, od malih nogu povlašćeni tip. Studirao u Francuskoj preko diplomatskog statusa svojih roditelja. Lako je tako. Hteo leba preko pogače, nije mu to bilo dosta pa odlučio da se okuša tamo gde so opcije za zaradu najveće – u srpskoj politici. Radi za Vučića godinama.

    1. @Hans, dane
      Mislim da ste preterali. Siguran sam da on ne radio za Vučića . U to sam uveren. Međutim oko njega ima toliko lešinara koji misle da je 3% prilika da se dočepaju skupštinske apanaže. Radio se o bezličnim tipovima.
      Onog trenutka kad je, za vreme Koštuničine vladavine, napustio DSS i vratio mandat stranci videlo se da je čovek od integriteta, što je retkost u Srbiju.
      Zašto ovo dozvoli i sam se pitam?

    2. Ne verujem da su mu roditelji sredili doktorat na Sorboni. Iako izlazak na izbore odgovara režimu, jer mu daje legitimitet, ne verujem da Jovanović radi za Vučića. DSS je negde između SZS-a i režimske opozicije(Šešelj, Čanak, Čeda…),kada je u pitanju odnos prema Vučiću.

  6. niko nije ni sumnjao da ćete izaći. jasno je ko te je doveo i smenio Raškovićku i to moraš da mu vraćaš.

  7. Vi verovatno imate 1% podrske,pa vam je jedina sansa da predjete cenzus da vam se pridruzi DS,koja ima oko 2%.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.