Jovanović Ćuta: Zahvaljujući „idiotima“ biće sprečena potpuna devastacija prirode širom Srbije

Ostavite komentar

  1. Gospodo Jovanovicu i Manojlovicu imate moj duboki naklon, postovanje i podrsku. Zalim sto nisam mladja da vam se pridruzim.

  2. Podrska svim ljudima koji se bore za očuvanje prirode, zemlje, vode, vazduha, podrška Cuti i Savu. Sa vama smo

  3. Duboki naklon Strašnom Ćuti I Manojloviću kako se bore za svoje lične interese.Da oni vode igru i ugrađuju se sve bi imalo drugu priču.

  4. Cuta sveznajucu-neka pokaze makar jedan dokaz za njegove iskaze da je neko dogovorio procenat, da ce predsednik plasirati lazne informacije. Sve su to jeftine spekulacije bez dokaza. Kad ce ova tkz. opozicija da se uozbilji.

  5. da su „zeleni“ obični foliranti, koji jedva čekaju da se dočepaju vlasti, kao i bilo koji drugi političari.

  6. Za Srbiju bi mnogo bolje bilo da o ekologiji strucnjaci daju misljenje, da o litijumu govore oni koji se u to razumeju.

  7. Ćuto, ne zakopčavamo se mi pozadi. Pusti te trikove, nego šta si ti do sada u životu radio?

  8. Cuto sta je sa minimalac sa malim penzijama skupim ogrevom racunima sad si u skupstinu pa izadji pred narod narod te izabrao

  9. Rio Tinto i slični, isključivo odlaze tamo gde je visoka korupcija i, ako se narod ne pobuni, relativno jeftino završavaju posao.Šta idiotima ostavljaju za sobom može se pronaći na Internetu.Ako znate da koristite to „sokoćalo“ (videti šta je „sokoćalo“).

  10. Ćuta čovek bez radnog staža, a sa druge strane partijski podanici sa radnim stažom u epsu i telekomu, vrli znalci uhlebljivači, nesposobni za bilo šta drugo osim za botovanje, Za partiju bi potrovali i decu i komšije , svakog samo da ne ostaju bez kore hleba , bednici, nesposobni za bilo kakav normalan posao u životu.Svesni svoje bede, po komentarima se vidi…

Ostavite komentar

Politika

Naslovna strana

30. januar 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.