Jovanović: DSS daje punu podršku opoziciji u Crnoj Gori

Ostavite komentar


  1. Sramotna izjava jednog „demokrate“. Gde su srbi tu su srpske zemlje, jel tako? Politika perfidnih, školovanih i kulturnih radikala u obliku DSS, od osnivanja do abdiciranja VK ideologa, a i dalje s mlađim snagama.
    Školovani

  2. Nije li ovo mešanje u unutrašnje stvari susedne države? Ova histerična propagandna kampanje protiv Crne Gore zbog je bez presedana u sadašnjoj Evropi u kojoj nezamislivo uplitanje u strane izbore. Ovo samo pokazuje koliko je Srbija daleko od evropskih vrednosti.

  3. Smenom Mila s vlasti prekinuce se kanal velike svetske mafije kojoj je on drzao link prema Srbiji, i unistavao nas punih 25 godina.
    I naravno Crnogorci koji su zbog njega morali da beze u Srbiju sada slobodno mogu da se vrate u Zavicaj. Pa neka tamo lepo doprinesu svojim znanjem i sposobnoscu. Dosta je bilo.

  4. Kad neko ko nije dostigao da predje ni cenzus od 3% na tzv izborima salje podrsku opoziciji u susednoj drzavi, pretpostavljam da ce im ta podrska biti od velikog znacaja.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.