Jovanović (DSS): Ne bi bilo čudno da 2022. godine imamo vanredne parlamentarne izbore

Ostavite komentar


  1. Nadam se da ste završili sa vašim delovanjem. Svi vi iz DSS-a. Ne bismo podneli još tog delovanja.

  2. S’obzirom da su izbori održani u jednom potpuno nefer i nedemokratskom stanju nije čudno što je, prvi put od uvođenja višestranačkog sistema, parlament jednopartijski. A DSS je izlaskom na izbore dao legitimitet takvom parlamentu i svim odlukama, koje će iz njega izaći. Uključujući i konačni sporazum sa Prištinom, kojim će Beograd potpisati priznanje, a koji je Vučić obećao zapadu da bi dobio odrešene ruke da vlada autokratski. DSS je doživeo poraz na izborima, a Jovanović, kao najodgovorniji bi trebao da snosi odgovornost, tačnije da podnese ostavku.

    1. O tom Vučićevom priznanju pričate već 8 godina i nikako da ga vidimo. Možda ste i u pravu, ali stvarno je previše priče o tome. Videćemo šta vreme nosi. Što se tiče DSS-a ,oni su se barem borili, a nisu se povukli kao DS. Da li vi stvarno mislite da će uslovi biti bolji za 2 godine? Ovde su uslovi isti od 2000. sve do sada i nikada nisu bili dobri. Jedino se može reći da su bolji nego devedesetih. Poznato je da je za vreme DOS-a takođe bilo krađe i ubacivanje spremljenih džakova sa glasaovima za DOS.

  3. Mislim da je doslo vreme da ovog coveka predstavljate samo kao predsednika Metle. Ja sam daleko od simpatizera DSS, pa cak i od nekog ko ima bilo kakvo razumevanje za tu stranku, ali ipak ovaj covek sa DSS-om neka nikakve veze. Da se to razluci cisto kao doprinos boljem razumevanju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.