Jovanović (DSS): Srbija danas u mnogo boljoj spoljnopolitičkoj poziciji

Ostavite komentar


    1. Ako je on ljigava a šta si ti? Mnogo je obrazovaniji sigurno od tebe i njegovo vreme tek dolazi zapamti. Možda ti je Djiki bolji jer onda može da prisvajaš tudje

      1. Samo je pokazao neumitni kompleks srbalja u odnosu na zapadne zemlje sveta i bezrezervna i pomalo smešna predimenzionisana podrška sovjetorusiji i kini. Taj kompleks je narodu uzgred nametnula komunoradikalna familija preko svojih medija, zarobljenih državnih institucija i spavača na političkoj sceni, a tu je ovaj mladi košturica tipičan primer.

      2. Njegovo vreme dolazi? Pa na lokalu nisu bili sposobni glasove za izlazak na izbore da skupe, kazu skupljao im sns. O cemu pricate, cije vreme, vreme lidera stranke koja , realno, ima 1%?

    2. Zašto je ljigavac? Ako ga tako nazivate zato sto je ucestvovao na izborima, imajte u vidu da je od pocetka bio protiv bojkota. Bojkot je besmislen kad nema cenzusa. A ako vam he ljigavac zato sto je pristojan, pametan i obrazovan – onda vam nema pomoci.

  1. Ne mogu da se setim kako prođe tvoja platforma na izborima….a da skoro pa nula, ti sviraš isto. Nemamo podršku Zapada, pa nemaš

    1. Ovo je ucesnik u psiholoskom rijalitiju mm ljigavca sa hepi imaginarijuma.

  2. posle kaže „nisam ja vučićeva opozicija“. A obratite pažnju ovaj čovek će dobiti tonu vremena na režimskim medijima sledećih godinu dana do novih izbora. Biće tu još njemu sličnih prodanih duša.

  3. Napamet iznete tvrdnje koje nisu potkrepljene cinjenicama.Rusija je pod sangcijama i nikada goroj i izolovanijoj ekonomskoj, socijalnoj i politickoj situaciji,a Kina sve vise nailazi na odbijanje i kritike medjunarodne zajednice , kako zbog njenog ponasanja u Hong Kongu,tako i zbog zakasnelog reagovanja na zarazu.Za „pet puta jacu Kinu“politicke nepoznanice su predsednicki izbori u Americ i sve izrazeniji protekcionizam,dalje ponasanje clanica EU u odnosu na masovne investicije kojima Kina pokusava da destabilizuje „periferiju“ Evrope.
    Nije samo Tramp u „ratu sa Kinom“ tu su i Engleska i Francuska ali i nepoznanica u ponasanju azijskih zemalja(Koreja,Tajwan,Japan Singapur,ali i Australije kao zemlje Pacifika.)Samo slobodno,demokratsko drustvo koje garantuje prava,postuje razlike,postuje odgovornost jer pruza slobodu za sve a ne samo za jednu partiju i jednog vodju,moze IMATI BUDUCNOST i preziveti na duze staze.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.