Jovanović (Ekološki ustanak): Vlast ne zanima ni Rio Tinto, ni Gornje Nedeljice, samo izbori

Ostavite komentar

  1. Probusenom kondomu sve smeta. Daj slinavcu izadji na izbore imaces manje glasova nego koliko imas familije.

  2. Ćuto,na izbore,imaćeš glasova manje nego što si imao onih tvojih bukadžija na blokadama.

  3. Nije Rio Tinto napravio problem vlasti, nego su sami sa Tintom napravili problem. Autogol su dali. Njih nikada ništa nije ni interesovalo osim opstanka na vlasti to je opšte poznato. Nit ih interesuje narod, niti zemlja, samo fotelja. I ovime ništa nismo završili, ako ne izgube na izborima Tinto ima da počne iskopavanje 04. aprila, pa ti vidi.

  4. Ekolog čovek… Sve za pare. Po potrebi i političar.. E ćuto ćuto, da si se borio sa žutima misliš da bi imao ikakve šanse. Policija bi te tukla na svakom koraku. Oni sebe samo nazivaju demokratama

  5. A sad hajde na njivu da radiš jer propagirate samo poljoprivredu. Probajte mobilne i na bicikle , dajte primer u zaštiti sredine. U suprotnom dokazuješ da i tebe interesuju samo izbori. Mene ne jer svi ste isti. Samo vam je do života na tuđoj grbači.

Ostavite komentar

Politika

Danas sunčano i veoma toplo vreme 10

Petković: Srbi neće plaćati struju Prištini, već Elektroseveru

Nema više pretnji da će bilo ko da upada u Valač, nema više pretnji da će se naplaćivati bilo kakvi dugovi, jer to nije istina, izjavio je danas direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković i istakao da će sve moguće usluge obavljati isključivo Elektrosever i neće Srbi plaćati struju Prištini, već Elektroseveru, prenosi KoSSev.

Naslovna strana

28. jun 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.