Jovanović: I dalje važi poziv za ekološki ustanak

Ekološki aktivista za Danas o privođenju nakon gostovanja u "Utisku nedelje"

Ostavite komentar


  1. Dolazimo! Samo nemoj da to bude 10. april zbog negativne konotacije koje taj datum ima. Tada je osnovana fasisticka ndehazija, a fukare na vlasti jedva cekaju da nesto prisiju ljudima koji se bore za cist vazduh, zemlju i vodu. Bravo Cuto!

    1. Dstum kao datum… svakog dana se kroz istoriju nešto događalo. Nevažno je. Ali $N$ slogan „za našu decu, e to je već ozbiljna referenca.

  2. Ne mesati prljavu politiku sa ekologijom i borbom za cistiji vazduh, to je sada veoma vazno i ne samo sada,uvek .
    A ako zelite da se narod mesa na ulicama sa maskama i bez maski Vas poziv je kriminalan. Ako ste zeleli da skup za ekologiju pretvorite u skup protiv vlasti pa na taj skup bi dosli svi cak i Vucic , ko pametan ne bi ppodrzao takav skup , ali samo bi budale dosle u sred pandemije kada ljudi umiru i to po 20 dnevno . To sve moze i treb ali onda kada se pandemija zavrsi .
    Uostalom i Guteres je zamolio a to bi trebalo biti pravilo UN za sve da se na ugalj vise nista u svetu ne sme upotrebljavati ili bilo sta drugo sto mnogo zagadjuje atmosferu pa kolko da kosta neka kosta , ako je istina da to zagadjuje i koliko zagadjuje , i da li je istina prica o zagadjenosti mozda i to nije istina jer se vise ne zna ko i zbog cega vise laze bas ovi na globalnom nivou ?!.

  3. Ustanak! Neg’ sta neg’ ustanak! Ekolosko-radnicko-gradjansko-seljacki! Sveopsti narodni ustanak protiv lopovske bagre!

    1. Mnogo je vazno da nema parazita u Srbiji , ti paraziti su u gradjanima Srbije, oni izazivaju razne bolesti i ko se setio da se posveti otpadnim vodama u Srbiji, niko , bukvalno niko do sada sem ove vlasti i to se mora priznati hteli Vi to ili ne .
      Vojvodjani su vec poceli svoje da grade , Kragujevcani ili iz nekog drugog grada takodje , navodno su i ovi poceli u Beogradu. To je skupa investicija i to jako skupa ali sve je bolje od parazita pa neka kosta, bolje dati za to novac nego za neke gluposti .

      1. Tacno je to u vezi parazita.Ruski gradjani i gradjani Srbije rekorderi u svetu po zarazenosti parazitima.

      2. A sta nam dolazi Savom iz Hrvatske da li oni imaju sve reseno sa svojim otpadnim vodama. O tome treba da se brine Ursula F. D, Lajen. da ne zagadjuje drugima vode .

  4. Dolazimo obavezno,zadnji je čas!!!Jedina zamerka je zašto nije 11.04. u subotu,mislim da bi brojnost prisutnih bila i te kako veća, jer petkom su se mnogi opekli. Ćuto razmisli o tome!!!

  5. pa dobro – ako usput vucic padne sa vlasti – sta da radimo – osnovace se neka privremena narodna vlast – do slobodnih izbora

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.