Jovanović (LDP): Prvo dijalog vlasti i opozicije pa onda izbori

Ostavite komentar


  1. Sve je ovo lepo i pametno sto Vi govorite, gospodine Jovanoviću, ali kako to uraditi kada ova vlast prosto ne želi dijalog, za nju postoji isključivo ona sama i niko više, sem naravno naroda za koji iluzorno misli da je uz nju!?

    Poštovanje Redakciji Danasa

    1. Sa siledžijama i nasilnicima nema razgovora. Sva svoja demokratska prava moći će da ostvare na izborima.

    2. Suština legalne i legitimne vlasti je da brine o državi i vodi državu. Dijalog čemu i sa kim? Ova vlast je legalna i legitimna i ima mandat dobijen na izborima.

      1. @janko: Ako je tako kao što tvrdiš, zašto se onda zalaže (i to po ko zna koji put) za vanredne izbore?? Pre nego što nešto napišeš, bar malo razmisli

  2. 1. Pitati Čedomira Jovanovića da li je vlasnik hotela 1000 ruža na Avali
    2. Koliko mu je bogatstvo u Kozarskoj Dubici Republika Srpska
    3. Kako je uz pomoć mafije iz radničke barake (dobio u nasledstvo od tetke) isterao izbeglicu u Lipovoj Gredi Kozarska Dubica

  3. Evo i Ceda resio da se opameti i skupi neki glas. Kako bre Cedo cas pricas protiv AV a cas si uz njega, cas si za to da se Srbija odrekne Kosova a malo bi i da ostane. Pa ti covece ne zasluzujes ni sekunda prostaora u javnom prostoru.

  4. u skupštini ? pa jel ti slušaš samog sebe ? u skupštini je svaki dijalog blokiran od kraja 2017. godine otkad je SNS drži u blokadi. Dok nije krenuo ovaj bojkot od strane opozicije ni ti nisi dolazio na sednici jer si znao da je to gubljenje vremena.

    Uostalom skorašnji GO SNS nam je samo potvrdio da se ta skupština niti bilo ko drugi ne pita za ništa. o svemu odlučuje „vođa“ tako da je gubljenje vremena pričati sa bilo kime osim sa njim. Obzirom da je on rekao da ga ne interesuju oni što protestvuju ne ostaje ništa drugo nego da se radikalizuju protesti.

    1. Idi čuvaj Fidelinku,promešaj testeninu,pazi da ne pogrešiš odnos testa i jaja-uuupssss,nestalo jaja!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.