Jovanović (Metla 2020): Bojkot je neodgovoran, kao glasanje za Belog Preletačevića

Ostavite komentar


  1. Moje skromno mišljenje je da je poštovani g-din Jovanović jedan lezilebović, koji je uvideo šansu da u naredne četiri godine nađe dobro plaćen posao kao koreografija u Skupštini Srbije.

    1. Vase skromno misljenje je ili diletantsko ili maliciozno. Covek vec ima dobro placen posao, slucajno je doktorirao na Sorboni (to je jedno malo mesto pored Sremske Kamenice, gde dele doktorske disertacije) a svojim znanjem moze da ga ima na bilo kojoj tacki ove planete daleko bolje placeni posao. Ali covek, je covek, a sto ce njemu sve ovo nije mi jasno? U svakom slucaju moj favorit br.1.

  2. Pa da, DSS uvek dobro proceni. Kao sto je procenio onomad da treba podrzati Tomislava Nikolica u kampanji.

  3. Zašto se meni čini,da ste vi i vama slični na narednim izborima, Beli Preletačević ?!

  4. Bojkot je već proglašen i to od strane ogromnog broja građana. Vi koji u takvoj situaciji izlazite na izbore ste potpuno svesni da režim ne možete smeniti bez glasova bojkotaša, što znači da uopšte i ne izlazite iz tog razloga, vama promena režima nije ni na kraj pameti. Računate na glasove kukavica koje nisu spremne da žrtvuju bilo šta kako bi slobodu svoju izborili, nego radije žive u samozavaravanju kako se mafijaško-fašistička diktatura obara izlaskom na izbore. Videćemo koliko takvih ima.

    1. Potpuno tačno!
      Te male strančice uvek na ivici cenzusa žive od dotacija iz državnog budžeta i zato je njima glavni cilj osvojiti po svaku cenu barem jedan mandat, jer bez toga su tropa i bankrot. Zato im je glavna aktivnost beskrajno kalkulisanje šta im se najviše isplati i spremni su na svaki truli kompromis i svako okretanje ćurka ne bi li izbunarili još koji mandat.
      A o nekakvoj „smeni režima“ neka brinu drugi, ako ih ima.

    2. Odlican komentar ali treba ih sve ogoliti posto oni ovim daju legitimitet namestenim izborima i kriminalcima koji unistavaju i rasparcavaju Srbiju. BOJKOT i sve kriminalce pohapsiti zajedno sa svim onim politicarima koji krse Ustav RS !

  5. A u ovim novim izborima ti menjaš Belog ti si novi satelit SNS – a.Biće tebi dobro posle izbora.

    1. Vama je svako ko se ne slaze sa vasim pogledima SNS satelit, Vucicev bot, Vucicev placenik i slicno. Udarate etikete naveliko isto kao i on. Nista vi niste bolji od njega.

      1. Partija u kojoj njeni sledbenici pristaju na uslove 1. mesto Vucic, 2. mesto partija, pa tek 3. mesto porodica nikako ne moze biti skup ljudi koji zdravorazumski razmisljaju kaže:

        Pa zar nije? Ako vec on nema nikakvu snagu cak ni da predje cenzus sta je onda nego satelit koji sluzi da bi izbori dobili kakav-takav legitimitet. Koja je poenta njegovog izlaska na izbore ako je i sam svestan da ne moze ni cenzus da dobaci, a kaze da mu je cilj smena Vucica? Nema to veze sa razlikom u misljenjima, neka on misli sta hoce, bas kao ivi, ovo jedino ima veze sa zdravim razumom i time da on u stvari etiketira druge koji nece na izbore. Sta on ima da komentarise bojkot, ako vec nije deo toga, a nije ni na vlasti koja se bojkotuje. Njemu prestanak bojkota nece doneti nista dobro, to je sigurno i nema razloga da on bude zabrinut zbog istog. Moras malo logike da ubacis, ako vec hoces da branis nekog i necije stavove. Nije dovoljno samo ispunjavati kvote komentara, bar ne ako nekom mislis da menjas misljenje. A za vase istomisljenike nemas ni potrebe da pises vi svakako i ne umete da raz,misljate drugacije od onog kako vam je receno da treba i mora.

      2. Brkas pojmove, ovakvi likovi su oportunasi koji zele da se domognu skupstine i lakih para a ti si rezimski bot!
        Stvari treba uvek nazvati pravim imenom!

  6. Da li planiraš da osvajaš glasove na svom planu i programu ili napadom na Vučića ili napadom na one koji bojkotuju?

  7. Kad budes osvojio glasova koliko je Beli,mozes da pricas koliko hoces.

  8. Ne znam zašto ove nebitne likove i “trojanske konje vlasti“ pozivaju i daju prostor u normalnim medijima. Neka idu na Pink, Hepi, Dezinformer, Srpski telegraf, Alo i dr. Pošto su na strani ove korumpirane vlasti,
    tamo će ih oberučke prihvatiti. BOJKOT.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.