Jovanović (Metla 2020): Neophodne restriktivne mere

Ostavite komentar


  1. Ovo je takozvani „Sada nije vreme“ pristup.A upravo je sada vreme,kada su ljudski životi ugroženi zbog toga što smo dozvolili da na m grupa šarlatana uzurpira zemlju.
    Treba zvari stvari pravim imenom sada,a ne u nekoj imaginarnoj budućnosti.

    1. A bivši DDS-ovac Janković vam je dobar? Taj ambasador u Londonu ne vidi kako je u Londonu ili Njujorku. Vi ne kradite lik iz knjige koju niste ni videli a kamoli pročitali.

  2. Jedan od retkih političara, bilo vlasti, bilo opozicije, koji razmišlja racionalno, smiren je, u emisijama ne viče i ne svađa se. Iskreno, do pre 5-6 meseci nisam ni čuo za njega, ali mi sve više privlačipažnju svojim umerenim i pametnim stavovima. Ne kažem da ću glasati za njega. ali je definitivno privukao moju pažnju.

  3. Poštovani, javnost treba da zna, dok Srbiji hvali lekara i medicinskog osoblja, ugledna privatna klinika BELMEDIK masovno otpušta lekare i medicinsko osoblje usred ove epidemije korona virusom. Očigledno im je najbitnije sačuvati kapital nego sudbine zaposlenih koji su im do sada svojim stručnim radom donosili taj kapital.Bez obzira na preporuke Vlade ovo je jedan krajnje nehuman gest od strane vlasnika i rukovodstva klinike. Molimo odgovorne u Vladi Srbije da ovu istinitu informaciju imaju u vidu kada ovo prođe i obrati detaljnu pažnju na dosadašnji zakonski rad ove privatne zdravstvene ustanove i njeno plaćanje svih zakonskih obaveza prema državi.

  4. Najbolje se pokazala izolacija najstarijih sugradjana, ali obzirom da virus ne bira nije su is o ni da se izolacije pridrzavaju i mladji.

  5. Zaista jedan od retkih pripadnika opozicije koji realno gleda na situaciju i govori misleci na narod pre svega. Bravo!

  6. gospodine ljajicu zaboravili ste na metle i cetke. evo nekoga da vas opomene da bar metle ima dovoljno na trzistu

  7. Da li je moguće da se neko bavi politikom pod nazivom „Metla“. Dalje ne moram ni da čitam

  8. Koja je vasa politika posto primecujem da cesto menjate stavove.Definisite ih tacno zbog gradjana.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.