Jovanović: Ne šetam sa onima koji nose transparent „peder i lezbejka prodaju Kosovo“

Ostavite komentar


  1. Čedo, vidim da su ti, zarad pravičnosti, usta puna opozicije i kritike na njihov račun. Slažem se da oni nisu idealni, ali + da li misliš da ima nešto što bi, prema tvom mišljenju, trebalo zameriti Vučiću? Da li misliš da je normalno da nikada ne pomeneš verbalne napade na novinare od strane Vučića i njegovih jastrebova, Savamalu, nelegalan objekat na Kopaoniku, stanje u medijima, pritiske na izbornim mestima, Vulinovu tetku. Ti kao ,,veliki demokrata“ se nisi udostojio ni da prokomentarišeš izveštaj ,,Freedom house“ što je za mene šokantno. Uostalom tvoje izjave se uopšte ne razlikuje u odnosu na poglavnike SNS-a, samo su sa malo promenjenim redom u rečenici. zato, molim te, ne znam koje su pare u pitanju ili koji oprost grehova, ali budu bar malo čovek pa se povuci iz politike kao Janković jer si svakako politička nula, ali morlana možda i ne budeš ako prestaneš sa ovom glumom.

  2. Opet ovaj prezren od svakog postenog coveka u Srbiji dobija veliki prostor u vasim novinama? Pojavljivanje ovog kontoverznog biznismena koji se lazno predstavlja kao politicar svakoga dana u vasim novinama dovodi u ozbiljnu sumnju vasu objektivnost i ne pripadanje nikome. Cime pravdate vi rezervisanje jedne strane vasih novina svakoga dana za iznosenje misljenja coveka cije misljenje nikoga ne zanima? Ekonomskim razlozima sigurno ne jer to nisu placeni oglasi… Coveka koji je toliko iskompromitovan, da se blago izrazim, da dalje nema. U redu je da se cuje svacije misljenje pa i misljenje onih cija se podrska u birackom telu svodi na statisticku gresku ali davati nekome takvom ogroman prostor svakoga dana to vec ozbiljno budi sumnje u vasu objektivnost i cestitost. Od dnevnih novina u ovoj zemlji normalnim ljudima je ostao samo Danas i zato je vasa odgovornost ogromna i ne sme biti zloupotrebljena ni na koji nacin jer vi sa slicnim a malobrojnim medijima predstavljate tu medijsku slamku za koju se normalna i cestita Srbija hvata u nadi da ce i Srbija konacno postati normalna i cestita. Ne mogu klasicni kriminalci i profiterski hohstapleri da ucine Srbiju takvom.

  3. Čeda ko Jelena Milić (ima ih još, objavljuje se ovih dana po TV i novinama šta oće ovaj narod….? Kad nam je sve super, mislim nama državnim službenicima!), znači su državni službenici, uvek iste vlasti gubernatora ruske gubernije…. čuj sad se oni drže principa…. nestade Srbija načisto….ne znam šta oni misle da „čuvaju“? U Srbiji nije 5 do 12, u Srbiji je već odavno 12 i 5 ili će narod uspeti da natara vlast se i u Srbiji dogodi lustracija bez koje nije moguće uspostaviti nezavisne institucije i pravnu državu ili Srbije neće biti….

  4. To priča gluposti i gadosti upakovane u nekakav jadan celofan.
    Ali, zahvalan sam mu jer mi je pomogao da povežem njegovog bivšeg vođu sa sadašnjim, kao i njega bivšeg sa njim sadašnjim. Hvala mu i gde čuo i gde ne čuo.

  5. Čedo, bedo, ne izvrći činjenice. Možda neko i nosi takve transparente, ali sam video da ima puno transparenata protiv Đilasa, što ovog ne sprečava da bude na svakom protestu. Ti si svakako najveće moguće razočarenje koje je iznedrila DS. Stidi se.

  6. Ne setas vise posto vise ne nosis pocepan dzins kao kada si bio mlad, nakrao si se za deset zivota i stiti te zapad da radis za njih. Pa za tebe ne glasa ni tvoja familija ali zato te americki ambasador uvek ubaci u skupstinu. Svi znaju za koga i sta radis!!! Lopovcino, odgovaraces ces ti za kradju i pljacku drzavne imovine!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.