Jovanović: Ne vidim da uz bojkot može da se ubrza smena režima

Ostavite komentar


  1. Naravno da ne može. Setite se samo: i ja i ja, idem na izbore … bez kuke i motike sve je džab džaba

  2. “Ne vidi kako se uz bojktom može doći do smjene režima“.Meni ovakvi ljudi nisu jasni,učestvuješ na trci npr.na 400 m,i jedan takmičar je već otišao na 50 m od starta i hoće da se trka,pa zar nije normalno reći da se vrati na početnu poziciju ili nema trke uopšte.Kako možeš da učestvuješ u nekom takmičenju kada je jedan takmičar sebi odredio pravila,čemu učestvovanje u takvim uslovima kada znaš da nema šanse da ga stigneš jer ima takvu prednost da moraš biti glup pa da prihvatiš takve uslove.

  3. Pa kako je vaš mentor i duhovni učitelj radio u ne tako dalekoj prošlosti, ne da nije bilo nikakvog ubrzanja smene režima ( SPS-a i Miloševića), nego je on ostao netaknut uz naravno pridodavanje vremenom radikala, koji su te poslednje( „socijaliste“) bukvalno progutali.

    Poštovanje Redakciji Danasa

  4. Ako je ovaj DSS naslednik Kostunicinog DSS-s, ne cudi me. Uvek su bili niti smrde niti mirisu. Ni tamo ni ovamo. Ne razumem ko jos podrzava ovakve stranke? Pa Kostunica je upropastio rezultate 5. oktobra. Cinculirao je i sa narodom i desnicarima, JSO i sl. Narode, je li jesmo za demokratiju i EU ili nismo? Ne moze i jedno i drugo.

  5. A ucestvovanjem na izborima pod ovakvim
    uslovima moze se rezim smeniti ranije?

    Vi kao stranka i da su normalni izborni uslovi
    ne mozete preci cenzus
    a mozda usicarite bojkotom tako sto Vam
    Vucic ustupi glasove i
    onda ste opozicija kao
    radikali, LSV, LDP ili
    SPAS.
    Ako igrate na tu kartu
    Vi kao stranka DSS slobodno mozete da stavite kljuc u bravu na nekim narednim izborima, a ne bi ni bila velika steta s obzirom da je bivsi sef Vase stranke Vojislav Kostunica odgovoran
    i to u velikoj meri sto danas imamo presvucene radikale na vlasti umesto u zatvoru!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.