Jovanović (Novi DSS): Ako neko od odbornika u Skupštini Beograda preleti, slede protesti

Ostavite komentar


  1. Nismo sposobni već dva veka da svoj prljav veš ni promenimo ni operemo, tako da Miloše shvati gde živiš i koju partiju vodiš, znači onu koja je sve ovo i dovela, jer je zlehudi dr prava Koštunica dozvolio da sva Miloševićeva bagra i Mire Marković preleti kod njega i uspori sve što je moglo da se uspori i zadrži ovaj sistem doušnika u opoziciji i ljudi iz službi koje su dovele do ovog smrada i septičke jame koja preliva i ovog Domanovićevog vožda bez dana radnog staža koji prosipa istu demagogiju kao i ti.

  2. Da narod protestvuje što vaši odbornici prelaze kod drugih.. e ovo nisam čuo.. a kad si socijalisti, bane ivković i ostali prelazili u ds onda nista..kad se glasalo iz bodruma i sl takodje..samo ti pozovi na proteste, vidiš da se odazivaju ljudi

  3. Пре свега казнити одговорне који су муљали са бирачким списковима. Ако је у питању појединац, њега на суд. Ако је у питању партија, забранити је. А, и улица има своје законе. Ово нам другари са запада праве будалаштине што овај обичан члан снс обилато користи. Продао и предао све што су тражили и зато га држе ту где јесте.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.