Jovanović (Novi DSS): Činjenica je da je današnji Zapad pretnja Srbiji

Ostavite komentar


  1. Nije dovoljno što se vlast plaši osoba koje koriste mozak, sad dobismo i ovoga što se plaši zapada koji nam je pozajmio 50 milijardi eura njihovih kredita, da ne bismo gladovali.

  2. Jovanović (Novi DSS): Činjenica je da je današnji Zapad pretnja Srbiji jeste i tako i bilo sto se i danas moze videti !!!

  3. Svega imamo od njih svega sa nepravdom tako je i bilo i danas to isto vidimo !!!

  4. Ogromna je istina da je DSS sa Jovanovicem, pretnja opstanku Srbije.

  5. Pod hitno , da se svi gradjani Srbije , vrate sa zapada ,I pravac Rusija.

  6. Nikad se nisam bavio politikom, ali ću se sada učlaniti u neku demokratsku gradjansku stranku, samo da pružim makar minimalni doprinos borbi protiv ovog kloniranog Koštunice i sličnih opskurnih likova nacionalista koji drže Srbiju u mraku srednjeg veka i ne dozvoljavaju joj da se konačno priključi civilizovanom svetu. Svi nas mrze, svi su protiv nas, a naši gresi ne postoje. Jadna Srbijo, hoćeš li ikada progledati.

  7. Ovaj je postao ozbiljna pretnja normalnoj Srbiji, mali koštunica je teški nacionalista i šovinista, koji nigde ne vidi našu krivicu u svim događajima iz 90-ih.

  8. Hm… Lustracija, pa da vidimo ko placa ovog lika. Mada nema potrebe, ocigledno je. Jel moze neko da mu objasni koliko ekonomski zavisimo od Zapada? Ne preko kredita, nego putem poslovanja? Za pocetak, preko 100.000 frilensera direktno zavise od Zapada i unose svez i cist kapital u Srbiju…

  9. M.J. je dokaz da ljudi koji steknu diplomu na pravnom fakultetu Paris 1 Pantheon – Sorbone ne stiču i znanje koje bi moglo koristiti svojoj zajednici radi njenog opšteg napredtka. Naprotiv – M.J. pokazuje da su njegovi vrednonosni sudovi u XVI / XIX veku, njegove misli o društvu, njegova oaza u kojoj bi i nas da smesti. Ne bih poželeo da budem u društvu kojim on određuje pravce, niti na njegovim predavanjima jer su njegovi sudovi autistični, protivni svemu onom što savremenom društvu treba.

  10. Moje pitanje bi bilo, a kada to zapad nije bio pretnja.Ovi sto misle da zapad pomaze nekim kreditima, neka prvo plate odstetu za razaranje tokom bombardovanja, pa nece biti potreba za kreditima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.