Jovanović (Novi DSS): Činjenica je da je današnji Zapad pretnja Srbiji

Ostavite komentar

  1. Nije dovoljno što se vlast plaši osoba koje koriste mozak, sad dobismo i ovoga što se plaši zapada koji nam je pozajmio 50 milijardi eura njihovih kredita, da ne bismo gladovali.

  2. Jovanović (Novi DSS): Činjenica je da je današnji Zapad pretnja Srbiji jeste i tako i bilo sto se i danas moze videti !!!

  3. Svega imamo od njih svega sa nepravdom tako je i bilo i danas to isto vidimo !!!

  4. Pod hitno , da se svi gradjani Srbije , vrate sa zapada ,I pravac Rusija.

  5. Nikad se nisam bavio politikom, ali ću se sada učlaniti u neku demokratsku gradjansku stranku, samo da pružim makar minimalni doprinos borbi protiv ovog kloniranog Koštunice i sličnih opskurnih likova nacionalista koji drže Srbiju u mraku srednjeg veka i ne dozvoljavaju joj da se konačno priključi civilizovanom svetu. Svi nas mrze, svi su protiv nas, a naši gresi ne postoje. Jadna Srbijo, hoćeš li ikada progledati.

  6. Ovaj je postao ozbiljna pretnja normalnoj Srbiji, mali koštunica je teški nacionalista i šovinista, koji nigde ne vidi našu krivicu u svim događajima iz 90-ih.

  7. Hm… Lustracija, pa da vidimo ko placa ovog lika. Mada nema potrebe, ocigledno je. Jel moze neko da mu objasni koliko ekonomski zavisimo od Zapada? Ne preko kredita, nego putem poslovanja? Za pocetak, preko 100.000 frilensera direktno zavise od Zapada i unose svez i cist kapital u Srbiju…

  8. M.J. je dokaz da ljudi koji steknu diplomu na pravnom fakultetu Paris 1 Pantheon – Sorbone ne stiču i znanje koje bi moglo koristiti svojoj zajednici radi njenog opšteg napredtka. Naprotiv – M.J. pokazuje da su njegovi vrednonosni sudovi u XVI / XIX veku, njegove misli o društvu, njegova oaza u kojoj bi i nas da smesti. Ne bih poželeo da budem u društvu kojim on određuje pravce, niti na njegovim predavanjima jer su njegovi sudovi autistični, protivni svemu onom što savremenom društvu treba.

  9. Moje pitanje bi bilo, a kada to zapad nije bio pretnja.Ovi sto misle da zapad pomaze nekim kreditima, neka prvo plate odstetu za razaranje tokom bombardovanja, pa nece biti potreba za kreditima.

Ostavite komentar

Politika

Nemanja Štiplija: Evropska unija će blokirati otvaranje novih poglavlja, ako Srbija ne uvede sankcije Rusiji 9

Nemanja Štiplija: Evropska unija će blokirati otvaranje novih poglavlja, ako Srbija ne uvede sankcije Rusiji

Srbija će najverovatnije biti sankcionisana kroz blokiranje otvaranja novih pregovaračkih poglavlja, odnosno klastera zbog neuvođenja sankcija Rusiji. A, to da li će Srbiji neka sredstva iz Evropske unije biti onemogućena, to zavisi od nekih novih odluka i Evropskog parlamenta a na kraju krajeva i Saveta EU – kaže za Danas Nemanja Štiplija, glavni i odgovorni urednik portala Evropski Zapadni Balkan.

Naslovna strana

28. septembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.