Jovanović (Novi DSS): Opozicija neće izaći na izbore ako se uslovi ne promene

Ostavite komentar


  1. Opozicija vise ni sama ne zna sta hoce. Hoce izbore, nece izbore. Dogovorite se sami sa sobom.

  2. Krali su i zato su tzv. „izbori“ od 17.12.2023 (koji baš zato nisu održani u celoj zemlji!) faktično poništeni. Niko od njih nema legitimitet i zato je apsurdno da se izbori ponavljaju samo u Beogradu. Naime time je mafija sebi obezbedila dovoljno tih jadnih glasača (najčešće sirotinja, izbeglice) van Beograda za prevoz do biračkih mesta u Beogradu i ponavljanje izborne krađe istim trikom preko novih prijava boravišta.

    I to uz kojekakve sednice nekog Brnabićkinog odbora bez opozicije ali sa članovima ODIHRa, koji ne mogu da shvate da nekoga usred Evrope u 21. Veku nije sramota da tako laže i krade.

    Ako opozicija misli da će ova mafija išta fundamentalno promeniti, onda je naivna do debilnosti.

    Ostaje ono što je odavno poznato:
    Sve dok veliki broj ljudi ne izađe na ulice i podigne glas i to redovno, sve dok nema generalnog štrajka u celoj zemlji, … ništa se promeniti neće, a ovako dalje ide se opet u rat i izolaciju, na ovaj ili onaj način. Pasivnost i apatija građana je zaista tragična i ostavlja velike posledice.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.