Jovanović: Ova vlast je upropastila Beograd

Ostavite komentar


  1. Kada malo bolje pogledate nedavno postavljeni spomenik Tripod na kružnom toku ispred Bogoslovije, shvatićete vrlo brzo i njegovu simboliku i zašto je postavljen baš na tom mestu… Apstrahovani srp i čekić, prepoznatljivi sa svih strana, obojeni u vizantijsko plavo i postavljeni (zlo)namerno ispred Pravoslavnog bogoslovskog fakulteta, ukazuje samo na to ko još uvek, svom snagom, radi ovoj zemlji o glavi…

    1. G.Jovanovic je juce rekao da je njegova ideja bila da se na ulaz u gradsku skupstinu umesto prosutog blata postave fosne da bi gradski odbornici prelazili preko njih. Ovo je bio odgovor na kritike tog performansa kao ekstremnijeg cina.
      Evo informacije za kriticare :
      Od jutros gradjani na putu od Savskog trga do autobuske stanice vise ne mogu proci trotoarom vec moraju zagaziti u gradiliste i to BEZ FOSNI !!! Sve sa koferima koje na tom putu vuku.
      Desava se nevidjeno maltretiranje Beogradjana i onih koji u njega dolaze. I naravno unistenje Beograda.
      Najavljeno je i ukidanje tramvajskih sina na tom trgu.
      Definitivno cemo morati da savladamo tehniku telepromtacije…sto bi neko reko.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.