Jovanović: Pokušaj upada u Skupštinu organizovali ratni zločinci i profiteri

Ostavite komentar


    1. Pa cime… nicime. Covek je presao u suvu pragmatiku i uhlebio se u sistemu. Ko ce to sad da razbija. Ima Ceda svugde, ali problem sa nasim „kapitalistima“ je da nam ne ostavljaju ni dinara. Ruski cinicni pristup zivotu i ljudima.

  1. Taman kad čovek pomisli da Čeda ne može da se dubje sroza, on pokaže da može! Koji bre „ratni zločinci“, bruko jedna?!!!
    Sve si pobrkao! Ti tvoji „protagonisti ideja devedesetih, koji su nas gurnuli u ratove“ uopšte nemaju potrebe da upadaju u Skupštinu, iz prostog razloga što su danas na vlasti a Skupština je njihova prćija u koju slobodno ulaze kad god hoće!

  2. Pismeni i posteni gradjani Republike Srbije,nemojte se ljutiti na Cedomira Jovanovica!!!Njegovo je pravo da daje ovakve izjave,a nase da verujemo da svaka ovakva izjava ima tezinu 10-50000 eura!Snalazljiv i pametan…danas 2019.on zeli da bude veci radikal tj naprednjak od Seselja,Tome i Vucica zajedno!Grebe dobro…i uspeva!!!

  3. Kakav krasan primerak saradnika sluzbe! Nije mi samo jasno, koliko ih je?! Ima li iko normalan ko nije?

    1. Ovaj nikad nije bio „normalan“. Mutan jeod prvog dana kada se pojavio, ali ljudi nisu hteli da veruju da je tip samo još jedna prevara. Zato treba otvoriti oči sledeći put kada budemo želeli da neko bude normalan.

    1. Ako su u Parlament pokusali nasilno da udju ratni profiteri, u Parlamentu vec sedi Ceda, antiratni profiter, koji je ucenjen, verovatno Silerovom i nikad nadjenim parama iz Meljaka, jer je neobjasnjivo kako je decko u dzemeru iz 96e,postao tajkun sa jahtom sa Mikonosa. Trenutno napada Djilasa vise nego sto ga Vucic napada. Predlazem Djilasu da tuzi ovog prolupalog Cedu i sve sto dobije uplati u humanitarne svrhe a pre svega nama, intelektualcima penzionerima koji smo. za vreme ove vlasti postali socijalni slucajevi.

  4. Uf… sta radi manjak“ organskog paradajza „“ kod ovog Cede …uf …zeleni slonovi pa se boje prelivaju sa zeljom letenja uf…uf …i td

  5. Zasto mi se izmedju ruske obavestajne sluzbe GRU i Dveri prividja Enot na Zlatiboru i agent kum (maj nejm iz Mladja)? To su dakle te evropske, prozapadne i moderne vrednosti za koje se zalaze neverovatno gradjanski protest 1 od 5? Znaju li elitisti kruga dvojke za kim se povode? Ili u narcisoidnom zanosu poricanja vicu: oni pravi u nekad nekoj vlasti ce lako prepoznati da smo i mi pravi… Makar i u guberniji.

  6. I ovaj je totalno prolupao! Za 19 godina je očigledno „zaboravio“ kada su on i njegovi upali, opljačkali i upalili tu istu zgradu skupštine, stanicu milicije nedaleko od Skupštine gde je oteta i velika količina oružja itd. A sada pljuje po ovima koji su dospeli samo do vrta zgrade! Da li je zaboravio onu Danu Drašković sa lekarskom potvrdom da je psihički bolesnik sa kojom je otišla u lažnu penziju, koja je svojevremeno urlajući pozivala demonstrante da ulete u Skupšinu? I sad on nekoga kritikuje! Da mi je samo znati, ko za njega još glasa?

  7. Čedo jesi to ti upadao sa automatskim oružjem u državne institucije u toku oktobarske revolucije, ili je bio neko drugi?

  8. E moj Jovanoviću, kad se setim da smo nekada šetali u istoj koloni.
    Naravno da ih braniš (mislim na režim) jer ja sam i danas u šetnji, možda naivno verujući, da se nešto može promenuti, finansijsi mnogo lošijeg stanja nego ikada u svom životu, pošteno radim i od tog živim!
    A ti? Glup nisi, tako da ostaje jedino da napadaš opoziciju u cilju odbrane vlasti.
    2 pitanja:
    Zašto i
    Kakvo je tvoje finansijsko stanje danas?

  9. Čedo, bolje pojedi malo „paradajza“ iz Jovanjice i ćuti, nemoj da se Zvezdan predomisli, pa da kaže pravu istinu!

  10. auuu Čednica priča o vrednostima, nekim kao „zapadnim“ vrednostima, pa ovo je za povratiti, za kim sam ja išao u tim mladim godinama verujući u neke prave vrednosti, a dobih pljačku zemlje, uništavanje banaka, uništavanje privredne, poljoprivrede, institucija… e moj Čedice pa za tobom su u skupštinu upadali, palili i krali, ili beše upade u banku sa automatima, ili beše na televiziju, ili beše sve to odjednom ? Ali tvoja najveća vrednost je licemerstvo i lopovluk, a vrlo verovatno i organizovanje ili učestvovanje u smaknuću premijera, možda ćeš i ovom doći glave.

  11. Cedo kada ces da objasnis narodu ko je uzeo najveci deo para predajom Milosevica. A i tisi verovatno omsio malo brke, jer iz farmerica od 10 evra uleteo si u stajling od dve hilade evra, a stranku si razbucao do kraja.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.