Južne vesti objavile prepisku lokalnih naprednjaka o stranačkom zapošljavanju

Ostavite komentar


  1. Oprosti im… ne znaju šta rade. Ti mediokriteti nigde i ne bi mogli da se zaposle prema znanju i obrazovanju. U Srbiji je članska karta SNS-a merilo znanja. Zato jadnici i moraju da imaju lažne doktorate i zvanja. Karikature.

  2. Sve ovo je već vidjeno i dogadja se u celoj Srbiji, a od kako su Naprednoradikalni dišli na vlast….

  3. Cak i da nije obelodanjena predmetna prepiska svako iole normalan zna da postupak zaposljavanja u SNS-u ide na ovaj nacin. Ko te pita koju (i gde) skolu si zavrsio, imas li vozacku dozvolu, koji sertifikat stranog jezika imas i uopste koliko si ulagao u sebe i koliko si sposoban. Vazno je biti odan, puniti autobuse kada treba i uspesno skupljati clanarinu. Maloumna zemlja sa maloumnim glasacima.

    1. A ti si bubulejo u SNS u pa znaš šta je važno? U kojoj tačno firmi je bilo masovnog SNS zapošljavanja u poslednjih pet godina? Molim za tačne podatke.

        1. U Pancevu posledica takvog zaposljavanja je uvodjenje sistema par nepar u JKP i upravi zbog nedostatka stolica i stolova za novoprimljene sektase.Cak i kadar iz Beograda mora biti zaposlen u Pancevu.

        2. I najvažnija, Krušik. Zatim sve državne i lokalne uprave, fabrika oružja Zastava, gde je i ako se ne varam i prebačen jedan od lopova iz Krušika. Valjda da i to uništi.

        3. I nabrojati par preduzeća je opravdanje za krđenje osnovnog ljudskog prva, prava na rad a u njega spada i zapošljavanje. Posebno je interesantna prosveta , zapošljavanje u zadnjih mesec dana. Komisije za prijem će sigurno krivično odgovarati ako ne uspeju da dokažu da je neko utici na njih…..

      1. Krušik, 900 radnika za koje je odgovoran Darko Glišić direktno, generalni skretar SnS mafije.

      2. SNS je postao oličenje korupcije i kriminala posebno u pogledu zapošljavanja..Moja sestričina je dobila posao u biblioteci i mora redovno da ide na Predsednikove mitinge da ne dobije otkaz. Radi već 3 godine na odredjeno vreme preko SNS agencija za zapošljavanje koje svaki put uzimaju proviziju kada se produzava ugovor…Javna je tajna da je 5000 eura tarif ako hoćeš posao..(pričala mi je lićno osoba kojoj su to tražili)…To je kriminal!

      3. Jovanjica sa iskljucivo naprednjackim kadrovima i spoljnim saradnicima. Malo li je ili treba jos?

      4. Svi honorarci studija b, RTS, Telekoma ad … Još vraćaju deo plate stranci. I u osnovnim i srednjim školama

    2. Tako je bilo i pre. Posle 5.oktobra su podelili 15 opštinskih mesta na tridesetak koalicionih partnera. SPO dobio mesto direktora galerije. Promenili sistematizaciju da može da uleti nastavnik geografije umesto diplomiranog slikara ili istoričara umetnosti. U prosvetu nisi mogao ako nisi DSS. Sad DSS i DS preleteli u SNS. Pre 2000 nisi mogao da se zaposliš ako nisi SPS.
      Sistem je truo. Treba depolitizovati zapošljavanje. I denepotizovati.

  4. Ovakav nacin zaposljavanje koje je u celoj Srbiji na isti nacin je samo kopija zaposljavanja u Hitlerovoj nacistickoj Nemackoj i Musolinijevoj fasistickoj Italiji.

    1. Tako je. Radnicki pokret i fabrike u rukama radnikaje jedini nacin da se spreci nacizam.

  5. pa mora stranačka vojska da dobije uhlebljenje. tako se dobija 50% na izborima a ne kojekakvim idejama i pričom.

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.